back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σπύρος Βούγιας: Όχι ιδιώτες στην καθαριότητα του δήμου Θεσσαλονίκης

Διαβάστε επίσης

«Το κεντρικό θέμα της καμπάνιας μας δεν είναι η συμφωνία των Πρεσπών, αλλά τα προβλήματα που έχει κληρονομήσει η πόλη», δήλωσε ο Σπύρος Βούγιας πρώην υπουργός και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με την παράταξη ΠΟΛΗχρωμη στη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στην εκπομπή «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ GR» και  στον Χρίστο Βούζα, ο κ. Βούγιας τόνισε ότι: «Υπάρχουν 5-6 υποψήφιοι περίπου που ψαρεύουν στα θολά νερά του μακεδονικού, στα απόνερα. Υπάρχει και μια στάση των υπολοίπων υποψηφίων που δεν χωρίζονται σε εθνοκάπηλους ή προδότες και προσπαθούν να δουν δημιουργικά το θέμα. Κάποιοι από αυτούς παρασύρονται και λένε ότι θα άλλαξουν τη συμφωνία για να αλιεύσουν ψήφους γιατί είναι θέμα διεθνούς συμφωνίας. Εγώ θα έλεγα ότι η πόλη μπορεί να συσπειρωθεί και να δει το θέμα με αυτοπεποίθηση και να προσπαθήσει να μειώσει τις όποιες αρνητικές επιπτώσεις της συμφωνίας».

O υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Βούγιας αναφέρθηκε και στο ζήτημα της καθαριότητας στον Δήμο Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, τόνισε, ότι δεν χρειάζεται να «μπουν» ιδιώτες στην καθαριότητα του Δήμου αφού αυτό που πρέπει να γίνει σύμφωνα με τον κ. Βούγια είναι να αξιοποιηθούν σωστά οι 1400 εργαζόμενοι στον συγκεκριμένο τομέα και οι 500 συμβασιούχοι. Επίσης τόνισε πως πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στο θέμα της ανακύκλωσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα