back to top
16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Διαβασμένη η Ζαλγκίρις ενόψει Ολυμπιακού

Διαβάστε επίσης

Στη Ζαλγκίρις έχουν βγάλει τα κομπιουτεράκια και υπολογίζουν τις πιθανότητες πρόκρισης που έχουν για πρόκριση στα πλέι-οφ της Euroleague, ενόψει του ματς της Παρασκευής με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Mε επτά ομάδες να παλεύουν για τις τρεις θέσεις, στα πλέι οφς προκύπτουν 94 διαφορετικοί συνδυασμοί στις δυο αγωνιστικές που απομένουν για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος της Euroleague.

Στο Κάουνας υπολογίζουν ότι από τους 94 πιθανούς συνδυασμούς, εφόσον η Ζαλγκίρις κερδίσει και τα δυο ματς (με τον Ολυμπιακό και την Ρεάλ), προκύπτουν μόνο 19 δυσμενείς περιπτώσεις.

Στα σενάρια πρόκρισης της Ζαλγκίρις εμπλέκεται ο Παναθηναϊκός σε 48 συνδυασμούς. Ωστόσο ο δυσμενέστερος ανταγωνιστής της Ζαλγκίρις είναι η Μπασκόνια. Από τους 19 συνδυασμούς που αφήνουν την λιθουανική ομάδα εκτός πλέι-οφ, οι 16 αφορούν την βασκική.

Ο πρώτος στόχος της Ζαλγκίρις είναι να νικήσει στην 29η αγωνιστική, στο ΣΕΦ τον Ολυμπιακό. Από εκεί και ύστερα, σε περίπτωση νίκης της ΤΣΣΚΑ επί της Χίμκι και της Φενέρμπαχτσε επί της Αρμάνι, η Ρεάλ θα χάσει κάθε πιθανότητα να φτάσει στην τρίτη θέση.

Τότε το ματς με τη Ζαλγκίρις την τελευταία αγωνιστική θα είναι μια τυπική διαδικασία για αυτή. Επιπλέον, η ήττα της Αρμάνι θα αυξήσει τις πιθανότητες της Ζαλγκίρις για συμμετοχή στα πλέι-οφ.

Σ. Λεμονίδης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα