back to top
18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Euro 2020: Η πρώτη δοκιμασία στη Βοσνία για την Ελλάδα

Διαβάστε επίσης

Το πρώτο μεγάλο της εμπόδιο και ταυτόχρονα δυνατό τεστ στα προκριματικά του Euro 2020 καλείται να ξεπεράσει η Ελλάδα, η οποία αντιμετωπίζει τη Βοσνία στη Ζένιτσα.

Ελλάδα και Βοσνία έχουν ξεκινήσει με νίκη της υποχρεώσεις τους στην προκριματική φάση του Euro 2020. Η Βοσνία επικράτησε 2-1 της Αρμενίας και η Ελλάδα προέρχεται από το εκτός έδρας 2-0 επί του Λιχτενστάιν. Τώρα ήρθε η ώρα να αγωνιστούν μεταξύ τους, σε μία δύσκολη αναμέτρηση που θα δείξει πολλά για τη συνέχεια του ομίλου.

Το ματς αυτό είναι σίγουρο το ένα από τα δύο πιο δύσκολα εκτός έδρας, το άλλα θα είναι τον Οκτώβριο με την Ιταλία, αλλά τίποτα δεν θα κριθεί από τόσο νωρίς.

Οι σκέψεις του Άγγελου

Ο Αγγελος Αναστασιάδης έχει στο κεφάλι του δύο προβλήματα για τον καταρτισμό της αρχικής 11αδας. Θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ενώ ο Κώστας Μήτρογλου έχει τεθεί νοκ άουτ, λόγω του τραυματισμού του στο 20ό λεπτό του αγώνα στο Βαντούζ. Εάν ο Σωκράτης δεν προλάβει να δώσει το “παρών”, τότε το πιθανότερο είναι να δούμε την ενδεκάδα: Βλαχοδήμος, Σιόβας, Κουρμπέλης, Κούτρης, Μπακάκης, Ζέκα, Σάμαρης, Φορτούνης, Μασούρας, Δώνης και Κουλούρης. Σε αντίθετη περίπτωση δίπλα στον Παπασταθόπουλο θα βρεθεί ο Σιόβας και ο Κουρμπέλης θα καθήσει στον πάγκο.

Με αλλαγές η Βοσνία

Ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι αναμένεται να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στην Αρμενία. Ο Ντούλιεβιτς θα πάρει τη θέση του Ζάκαριτς στην αριστερή πτέρυγα και ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ, Γκόικο Τσίμιροτ, τη θέση του Ράντε Κρούνιτς στο κέντρο.

Η αναμέτρηση ξεκινάει στις 21:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από Cosmotesport1 και OPEN TV.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Αρμενία-Φινλανδία (19:00)
Βοσνία/Ερζεγοβίνη-Ελλάδα (21:45)
Ιταλία-Λιχτενστάιν (21:45)

Η βαθμολογία του 10ου ομίλου

1. Ιταλία (2-0) 3
2. Ελλάδα (2-0) 3
3. Βοσνία/Ερζεγοβίνη (2-1) 3
4. Αρμενία (1-2) 0
5. Φινλανδία (0-2) 0
6. Λιχτενστάιν (0-2) 0

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα