back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «16» του Μαϊάμι – Μία ανάσα από το Νο 8 του κόσμου

Διαβάστε επίσης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, επικράτησε με 2-0 σετ του Λεονάρντο Μαγέρ, προκρίθηκε στους «16» του Miami Open και βρίσκεται ένα βήμα από το Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης.

Χρειάστηκε ένα “break” σε κάθε σετ για τον Τσιτσιπά για να επικρατήσει με 2-0 σετ (6-4, 6-4) του Λεονάρντο Μαγέρ και να προκριθεί στους 16 του Μαϊάμι Όπεν.

Ο Στέφανος υπερασπίστηκε τα σέρβις γκέιμ του σε όλο τον αγώνα και σπάζοντας” μία φορά το σέρβις του αντιπάλου του έφτασε στη νίκη.

Στο πρώτο σετ ξέφυγε γρήγορα με 3-1 και στη συνέχεια κρατώντας το σερβίς του, έκανε το 1-0 σετ, ρίχνοντας την ψυχολογία του αντιπάλου του.

Στο δεύτερο σετ κράτησαν το σέρβις τους και οι δύο για οχτώ γκέιμ (4-4), με τον Τσιτσιπά να…χτυπάει στο πιο κρίσιμο σημείο και να κάνει “break” στο 9ο γκέιμ για να περάσει μπροστά με 5-4, κατακτώντας τελικά και το δεύτερο σετ με 6-4.

Με αυτή του τη νίκη ο Έλληνας πρωταθλητής βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στο Νο8 της Παγκόσμιας κατάταξης. Το μοναδικό σενάριο για να μην βρεθεί στην ψηλότερη θέση της καριέρας του, είναι να κατακτήσει ο Τζον Ίσνερ τον τίτλο στο Μαϊάμι Όπεν.

Στην φάση των 16 ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Ντένις Σαποβάλοβ.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα