back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πήρε βαθμό στη Βοσνία η Ελλάδα

Διαβάστε επίσης

Ισόπαλη με σκορ 2-2 αναδείχθηκε η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στη Ζένιτσα με τη Βοσνία για τη 2η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2020, αν και έχανε με 2-0 από τα πρώτα λεπτά.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκίνησε πολύ άσχημα το παιχνίδι, καθώς οι Βόσνιοι μπήκαν πολύ δυνατά και πίεσαν τη «γαλανόλευκη» άμυνα από τα πρώτα λεπτά.

Ετσι στο 10’ ο Μπίστσαν με σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0 και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πιάνιτς με απευθείας χτύπημα φάουλ διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους.

Στη συνέχεια μάλιστα οι Βόσνιοι έχασαν πολλές ευκαιρίες μια και οι Ελληνες διεθνείς αδυνατούσαν να σταθούν με αξιώσεις στον αγωνιστικό χώρο.

Το παιχνίδι ισορρόπησε στα επόμενα λεπτά με την εθνική να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο και τους Βόσνιους να ρίχνουν την ένταση στο παιχνίδι τους, μια και είχαν να διαχειριστούν το υπέρ τους σκορ.

Στο 64’ η εθνική μας ομάδα με πέναλτι του Φορτούνη μείωσε σε 2-1 και άρχισε να ζητάει περισσότερα πράγματα παίζοντας πιο επιθετικά, ενώ η Βοσνία υποχρεώθηκε να παίξει με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Πιάνιτς ένα λεπτό αργότερα.

Η είσοδος του Δημήτρη Κολοβού έδωσε περισσότερη φρεσκάδα, κινητικότητα και ένταση στο παιχνίδι της εθνικής μας, η οποία κατάφερε στο 85’ με τον επιθετικό της Ομόνοιας να ισοφαρίσει σε 2-2.

Μάλιστα έχασε και μεγάλη ευκαιρία λίγο πριν τη λήξη με τον Ζέκα, ο οποίος αστόχησε από πάρα πολύ καλή θέση. Ετσι το τελικό σφύριγμα βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες 2-2 και την εθνική μας ομάδα να παίρνει έναν βαθμό από εκεί που βρισκόταν στο… καναβάτσο.

Οι συνθέσεις:

ΒΟΣΝΙΑ: Σέχιτς– Μπίτσακτσιτς, Ζουκάνοβιτς, Σούνιτς, Κολάσινατς – Τσίμιροτ (90+3΄Κρούνιτς), Μπέσιτς, Πιάνιτς – Βίστσα, Ντούλιεβιτς (80΄Μιλόσεβιτς), Ντζέκο (90΄Γκόγιακ)

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος – Σιόβας, Κουρμπέλης (67΄Κολοβός), Παπασταθόπουλος – Μπακάκης (80΄Κουλούρης), Ζέκα, Σάμαρης, Μπουχαλάκης 5,5 (46΄Μασούρας), Κούτρης – Φορτούνης, Δώνης

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα