back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Aναστασιάδης: «Αξίζαμε τη νίκη. Είμαι ευχαριστημένος»

Διαβάστε επίσης

Ο Άγγελος Αναστασιάδης στις δηλώσεις του μετά το 2-2 με τη Βοσνία, στάθηκε στην αλλαγή της εικόνας της Εθνικής μετά το 20ο λεπτό και δήλωσε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του.

Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα του Άγγελου Αναστασιάδη, μετά το 2-2 της Εθνικής με την Βοσνία, όπως φάνηκε και στις δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άγγελου Αναστασιάδη στη συνέντευξη Τύπου

Για το αν άξιζε η Εθνική την ισοπαλία: «Αξίζαμε τη νίκη. Εκτός και αν ήμουν σε άλλο γήπεδο»

Για το τι ειπώθηκε στο ημίχρονο και παρουσιάστηκε βελτιωμένη η ομάδα στη συνέχεια: «Γνωρίζαμε πως είναι δυνατοί στα στημένα. Θέλαμε να αποφύγαμε τα γκολ από στημένες φάσεις, αλλά δεχθήκαμε 2 γκολ. Το δεύτερο γκολ είναι πολύ χαζό. Ούτε ερασιτεχνικές ομάδες δεν τα δέχονται αυτά. Δεν έγινε ούτε τείχος. Και να σκεφτεί κανείς ποιος χτυπάει το φάουλ (Πιάνιτς). Το είδαμε και αυτό. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Να αλλάξουμε την νοοτροπία των παιδιών, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε και κανέναν. Στο ημίχρονο τους είπα πως μπορούμε να νικήσουμε, αρκεί να κάνουμε αυτά που μπορούμε. Είμαι ευχαριστημένος σε αυτό το κομμάτι

Για την μεγάλη κατοχή της Ελλάδας στο ματς: «Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε με οποιονδήποτε αντίπαλο. Για αυτό στεναχωρήθηκε με τον τρόπο που πάιξαμε στο πρώτο ημίχρονο. Αυτός είναι ο τρόπος μας, θέλουμε να δημιουργήσουμε, να παίξουμε. Έτσι λειτουργούμε. Μετά το 25λεπτό ισορροπήσαμε. Η ευκαιρία του Φορτούνη και άλλη μια ευκαιρία που ήμασταν ολομόναχοι στην μικρή περιοχή. Το σημαντικό ήταν πως κυκλοφορήσαμε τη μπάλα».

Για το πως ξεκίνησε η Εθνική το ματς και τη διάταξη: «Ακόμα και τώρα που είδα πως πήγε το ματς, το ίδιο θα έκανα. Αναγκαστήκαμε να παίξουμε με ψηλότερα παιδιά, να αποφύγουμε τις στημένες φάσεις. Δεν είπα πως δεν ειμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. όπως πήγε το παιχνίδι, είμαι ευχαριστημένος. Απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, θα ήταν άδικο να μην είμαστε ευχαριστημένοι».

Για την αλλαγή του σχήματος μετά το 2-0: «Ήθελα να πούμε στα παιδιά ότι δεν φοβόμαστε, παρόλο που χάναμε με 2-0. Αυτές ήταν οι εντολές. Να τους κάνουμε να πιστέψουν ότι μπορούν. Ήταν επιθετικό το σύστημα που παίξαμε από την αρχή».

Για την αυτοεκτίμηση της ομάδας και αν είναι ωφέλιμο το 2-2: «Υπάρχουν θετικά και αρνητικά. Το αρνητικό είναι πως ίσως θα έπρεπε να δουλέψουμε περισσότερο τη διάταξη αυτή. Το γνωρίζουν τα παιδιά. Το ότι η ομάδα αντέδρασε, βγάζει πολλά θετικά κομμάτια. Το θέμα είναι να πιστέψουν οι παίκτες, όχι εμείς».

Για τον Κολοβό: «Εγώ αυτά τα παιδιά τα εμπιστεύομαι, μπορούν κάνουν πολλά περισσότερα να ξέρετε. Είμαι ευτυχισμένος, θα το καταλάβουν και οι ίδιοι. Αδικούν μόνιμα τους εαυτούς τους».

Για το αν θα προκριθεί η Εθνική στο Euro: «Δεν μου αρέσουν οι δηλώσεις, αλλά αν δεν έχεις στόχο δεν μπορείς να ε;iσαι πουθενά. Αν δεν πίστευα, θα ήμουν σπίτι μου. Μακάρι τα παιδιά να πιστέψουν και αυτά. Θα κριθεί στα τελευταία παιχνίδια η πρόκριση. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε εδώ και μας βοήθησε. Οι παίκτες έδωσαν την ψυχή τους. Να ευχαριστήσω την Παναγιά, γιατί τα βοήθησε τα παιδιά, δεν αλλάζουν εύκολα αυτά τα αποτελέσματα».

Για το τι θα γίνει στο μέλλον με την Βοσνία: «Πολύ καλή ομάδα η Βοσνία. Θα είναι διεκδικήτρια της πρόκρισης και αυτή. Με τους παίκτες που έχει πορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε και σε οποιαδήποτε έδρα».

Newsroom ΑΘΗΝΑ 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα