back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αποκλεισμός του Τσιτσιπά στο Miami Open μετά από αγώνα…θρίλερ

Διαβάστε επίσης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε απέναντι στον Καναδό Ντένις Σαποβάλοβ και ηττήθηκε μετά από συγκλονιστικό αγώνα με 2-1 σετ και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Miami Open.

Ήττα με 2-1 σετ από τον Καναδό Ντένις Σαποβάλοφ για τον Στέφανο Τσιτσιπά στους «16» του Μαϊάμι Όπεν. Σε ένα πραγματικά εξαιρετικό αγώνα και ίσως έναν από τους καλύτερους του τουρνουά, ο Έλληνας πρωταθλητής ηττήθηκε με 2-1 σετ (4-6, 6-3, 7-6 (3)) σε 2 ώρες και 14 λεποτά και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Εξαιρετικός στο πρώτο σετ ο Τσιτσιπάς, έκανε το 1-0 με 6-4 όμως στη συνέχεια ο Καναδός με μεγάλο του όπλο το πρώτο σερβίς, έφτασε στο 1-1 με 6-3.

Το τρίτο σετ αποδείχθηκε το πλέον αμφίρροπο και έσπασε καρδιές. Οι δύο τενίστες δεν άφησαν χώρο ο ένας στον άλλο για break, με αποτέλεσμα να βρεθούν στο 6-6, με τον νικητή να κρίνεται στο tie-break.

Ο Σαποβάλοβ ξεκίνησε καλύτερα, παίρνοντας προβάδισμα με 3-0. Ο Τσιτσιπάς αντέδρασε και ισοφάρισε άμεσα σε 3-3, όμως στην συνέχεια ο Καναδός αποδείχθηκε πιο ψύχραιμος, πήρε τους επόμενους 4 πόντους, έκανε το 7-3, κατακτώντας το σετ και μαζί τη νίκη- πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα