back to top
16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ελεύθεροι μετά την απολογία τους οι Γιώργος και Φώτης Μπόμπολας

Διαβάστε επίσης

Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια κατά της Διαφθοράς με σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα οι Γιώργος και Φώτης Μπόμπολας καθώς και δύο στελέχη των οικονομικών υπηρεσιών της εταιρίας «Πήγασος».

Η υπόθεση αφορά τα δάνεια τα οποία είχε λάβει η εκδοτική εταιρία για τα οποία σύμφωνα με την κατηγορία δεν υπήρχαν επαρκείς εγγυήσεις.

Η δίωξη που είχε ασκηθεί περιελάβανε την κατηγορία της απιστίας από κοινού και κατά μόνας, άπαξ και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος στελεχών της Εθνικής Τράπεζας, της Alpha Bank και της Τράπεζας Πειραιώς, που ήταν μέλη των επιτροπών πιστοδοτήσεων και εισηγητές για τη χορήγηση των δανείων, ενώ για ηθική αυτουργία στην απιστία κατηγορούνται οι Γ. Μπόμπολας και Φ. Μπόμπολας καθώς και 2 στελέχη της ΠΗΓΑΣΟΣ. Όλους τους κατηγορούμενους εκπροσώπησε ο δικηγόρος Τάσος Τριανταφύλλου.

Μετά την απολογία τους ο μεν Γιώργος Μπόμπολας αφέθηκε ελεύθερος χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο ο δε Φώτης Μπόμπολας και τα δυο διευθυντικά στελέχη με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες προσκομίστηκαν στην ανακρίτρια στοιχεία σύμφωνα με τα οποία είχαν δοθεί εγγυήσεις για τη σύναψη του δανείου που αφορούν το ακίνητο 11.000 τμ στο Χαλάνδρι, μετοχές, σήματα εντύπων κλπ.

Μίνα Μουστάκα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα