back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πιτίνο: «Μπορούμε να κερδίσουμε τη Ρεάλ Μ.»

Διαβάστε επίσης

Ο Ρικ Πιτίνο ξέρει πολύ καλά πως αύριο θα αντιμετωπίσει μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας και παράλληλα ο Παναθηναϊκός πρέπει να κερδίσει για να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Είναι όμως αισιόδοξος ότι η ομάδα του μπορεί να τα καταφέρει. «Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η καλύτερη αμυντικά ομάδα της διοργάνωσης και η τρίτη στο επιθετικό κομμάτι. Είναι εξαιρετική σε όλες τις πλευρές του παρκέ, έχουν μέγεθος, μπορούν να σουτάρουν.

Έχουν την δυνατότητα να ελέγξουν το παιχνίδι. Πρέπει να τους νικήσουμε, είμαστε στην έδρα μας και πρέπει να κάνουμε όσα κάνουμε το τελευταίο διάστημα. Είναι σημαντικό να είμαστε έτοιμοι πνευματικά», ανέφερε αρχικά ο 66χρονος τεχνικός, προτού προσθέσει:

«Οι πιθανότητες ήταν εναντίον μας. Ήταν πιθανό, αλλά η βελτίωση και η ψυχολογία μπορούν να επηρεάσουν την πορεία σου. Πιστεύω πολύ στην θετική σκέψη και στο ότι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Αυτό κυριάρχησε στη σκέψη μου και εδώ, όταν είδα το πρόγραμμα και όταν είχαμε μόνο μία εκτός έδρας νίκη».

ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΝΙΑΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα