back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αγρια κόντρα της υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης με τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου

Διαβάστε επίσης

Άγρια κόντρα μεταξύ της υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης, Ελευθερία Χατζηγεωργίου και του Προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, Μιχάλη Ζορπίδη, ξέσπασε μετά την απόφαση να μη συμμετέχουν οι επιχειρηματίες της βορείου Ελλάδος σε αποστολή στα Σκόπια την οποία εξήγγειλε προ ολίγων ημέρων ο πρωθυπουργός.

Η Ελευθερία Χατζηγεωργίου χαρακτήρισε υποκριτική τη στάση του Μιχάλη Ζορπίδη σε ότι αφορά την επιχειρηματική αποστολή στα Σκόπια, τη στιγμή που όπως τόνισε δραστηριοποιείται στη γειτονική χώρα. Μάλιστα, όπως είπε χαρακτηριστικά στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ «πρόκειται για πατριδοκαπηλία και όχι πατριωτισμό » και τον χαρακτήρισε «αντιδήμαρχο του Παπαγεωργόπουλου».

«Νομίζω ότι τα πολιτικά πρόσωπα οφείλουν να σέβονται τις απόψεις των φορέων της κοινωνίας μας, ακόμη κι αν διαφωνούν μαζί τους», απάντησε ο Μιχάλης Ζορπίδης και τόνισε ότι :

«Με έκπληξη είδα ότι η υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης αναφέρθηκε στο πρόσωπο μου, σε δηλώσεις της. Ειλικρινά απορώ γιατί επέλεξε μία υπουργός, απαντώντας στη θέση ενός συλλογικού οργάνου, με αιρετή διοίκηση να κάνει προσωπικές επιθέσεις και μάλιστα αγενείς».

Nεκτάριος Ανδριόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα