Search

Η πρώτη σχολή ζυθοποιίας στην Ελλάδα από την ΕΖΑ

360

Στη δημιουργία σχολής ζυθοποιού/ βυνοποιού προχωρά η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης (ΕΖΑ) καθώς όπως ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΖΑ Θανάσης Συριανός, για πρώτη φορά στην Ελλάδα δημιουργείται πρόγραμμα διττής εκπαίδευσης για το επάγγελμα ζυθοποιού/βυνοποιού στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης με την υποστήριξη του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και του ΣΕΒ.

Στη διττή εκπαίδευση, ο εκπαιδευόμενος παρακολουθεί θεωρητικά και εργαστηριακά μαθήματα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους και παράλληλα εκπαιδεύεται σε μια επιχείρηση. Οι εκπαιδευόμενοι κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης στην επιχείρηση, αμείβονται και τους παρέχεται ασφάλιση.

Η φοίτηση είναι τριετής και τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο του 2019. Με την ολοκλήρωση των τριών κύκλων σεμιναρίων και την ταυτόχρονη πρακτική εξάσκηση, οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να συμμετέχουν σε γραπτές, προφορικές και πρακτικές εξετάσεις προκειμένου να λάβουν πιστοποιητικό διττής επαγγελματικής εκπαίδευσης αναγνωρισμένο από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Γερμανίας (DIHK) που χορηγεί το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Print Friendly, PDF & Email



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *