back to top
16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κ. Μπακογιάννης:«Η Αθήνα δεν είναι μόνο το κέντρο»

Διαβάστε επίσης

«Να γίνει αυτή η γωνιά της Αθήνας ξανά λαμπερή όσο είναι η ιστορία της», τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος επισκέφτηκε την περιοχή του Κολωνού.

«Η Αθήνα δεν είναι μόνο το κέντρο. Πρώτα απ’όλα είναι οι γειτονιές της. Εκεί χτυπά η καρδιά της πόλης και αυτή είναι η δική μας έγνοια. Να φροντίσουμε όλες τις περιοχές και κάθε γειτονιά», συμπλήρωσε.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων περπάτησε στην περιοχή του Κολωνού και συνομίλησε με τους κατοίκους για το πρόβλημα της εγκληματικότητας, καθώε και για τον κακό φωτισμό στους λόφους Σκουζέ και Ιππείου Κολωνού.

«Βρισκόμαστε σε μια ιστορική περιοχή που όταν την περπατάς μπορείς να κλείσεις τα μάτια και να αισθανθείς, να νιώσεις μια ανεξήγητη έλξη και μαγνητισμό. Αλλά και το βάρος της ευθύνης για να γίνει αυτή η γωνιά της Αθήνας ξανά λαμπερή όσο είναι η ιστορία της», τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Ο λόφος Σκουζέ, ο λόφος του Ιππείου Κολωνού και η Ακαδημία Πλάτωνος μας ταξιδεύουν στην αρχαία Ελλάδα και αποτελούν ένα σπουδαίο τρίπτυχο. Εμείς αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να στρέψουμε ξανά το ενδιαφέρον του κόσμου σε αυτή την ξεχασμένη περιοχή».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα