back to top
21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Μ. Χριστοδουλάκης: «Η κυβέρνηση άφησε την πρώτη κατοικία ακάλυπτη» – Βολές για την υποψηφιότητα Π. Κόκκαλη

Διαβάστε επίσης

«Η κυβέρνηση άφησε την πρώτη κατοικία ακάλυπτη και χιλιάδες δανειολήπτες εκτός», τόνισε ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Μιλώντας στην  εκπομπή «Στάση των 2» και στον Άρη Τόλιο σημείωσε ότι:« ο ΣΥΡΙΖΑ τέσσερα χρόνια δεν έχει κάνει τίποτα για την πρώτη κατοικία», ενώ αναφερόμενος στην τροπολογία που συζητείται στη Βουλή, τόνισε ότι «υπάρχουν πάρα πολλά κενά και ασάφειες που δεν ξέρουμε πότε και πώς θα καλυφθούν», αιτιολογώντας έτσι τη στάση του ΚΙΝΑΛ στην επικείμενη ψηφοφορία.

Για την υποψηφιότητα του Πέτρου Κόκκαλη, ο κ. Χριστοδουλάκης τόνισε ότι δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη στην πολιτική, σημειώνοντας:

«Δεν είναι κάτι προσωπικό, εδώ υπάρχει όμως πολιτικό θέμα. Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ότι θα χτυπήσει τα μεγάλα συμφέροντα, καταδεικνύοντας ακριβώς τέτοιες οικογένειες μεγάλων επιχειρηματιών, γιατί και ο ίδιος ο Πέτρος Κόκκαλης εντάσσεται σε αυτές τις επιχειρηματικές δραστηριότητες, πώς γίνεται την επόμενη ημέρα να τον βάζεις στο ψηφοδέλτιο σου. Όλες οι επιλογές που έχουν κάνει στον ΣΥΡΙΖΑ είτε αναιρούν την προηγούμενη ρητορική τους, είτε έχουν σοβαρά ζητήματα ηθικής».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα