back to top
21.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

21.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός: Να κάνει ματ στη…βασίλισσα για την πρόκριση

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ για την 29η αγωνιστική της Euroleague, με μοναδικό στόχο την πρόκριση στα playoffs της διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Ρεάλ στις 21:00-Novasports 2, με στόχο τη νίκη που θα του εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση στα playoffs της Euroleague. Το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο αφού από την Τρίτη οι «πράσινοι» έχουν ήδη ανακοινώσει sold out, με τον κόσμο της ομάδας να δίνει βροντερό παρόν, για να βοηθήσει την ομάδα προς ακόμη μία νίκη.

Ο Παναθηναϊκός με μία νίκη, είτε απέναντι στη Ρεάλ, είτε κόντρα στην Μπουντούτσνοστ την επόμενη εβδομάδα, θα είναι σίγουρα στους «8». Αν μάλιστα κάνει το 2/2 είναι πολύ πιθανό να είναι έκτος, εκτός κι αν πετύχει το ίδιο η Μπασκόνια που αντιμετωπίζει την Εφές εντός και την ΤΣΣΚΑ εκτός.

Στο μυαλό του Ρικ Πιτίνο και των παικτών του υπάρχει μία και μοναδική λέξη. Νίκη. Ο Αμερικανός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και περιμένει από την ομάδα του να συνεχίσει στον ίδιο καλό αγωνιστικό ρυθμό των τελευταίων εβδομάδων.

Από την άλλη πλευρά η Ρεάλ Μαδρίτης υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα. Ο Πάμπλο Λάσο δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ρέγες, Ντεκ και Πάντζαρ, ενώ κανονικά αναμένεται να αγωνιστεί ο Ρούντι Φερνάντεθ. Η Ρεάλ έχει πλέον μόνο μαθηματικές ελπίδες για τη δεύτερη θέση, καθώς χρειάζεται νίκες επί Παναθηναϊκού και Ζαλγκίρις στη Μαδρίτη και ταυτόχρονα η ΤΣΣΚΑ να χάσει στην έδρα της Χίμκι και από την Μπασκόνια στη Μόσχα. Πολύ δύσκολο σενάριο για να γίνει πραγματικότητα.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), ο Νταμίρ Γιαβόρ (Κροατία) και η Άνε Πάντερ (Γερμανία).

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΞΕΒΑΝΕΛΛΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα