back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Περιοδεία Δ. Κουτσούμπα στον Έβρο

Διαβάστε επίσης

Διάφορα χωριά και κωμοπόλεις του νομού Έβρου, επισκέπτεται από το πρωί ο Γ.Γ. του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θράκη.

Ο Δ. Κουτσούμπας επισκέφτηκε το μνημείο του ΔΣΕ (Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδος) στο χωριό της Κορνοφωλιάς και στη συνέχεια το εργοτάξιο του αγωγού TAP, στους Κήπους του Έβρου. Στις ομιλίες του, προς τους κατοίκους και εργαζόμενους, ο Γ.Γ. του ΚΚΕ, υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι «ναι μεν καταγράφεται μια ανάκαμψη στην Οικονομία της Ελλάδας, η οποία είναι ασταθής, ωστόσο, τα όποια οφέλη προκύψουν, θα τα καρπωθούν οι μεγάλοι μονοπωλιακοί και ισχυροί όμιλοι και στο λαό θα μείνουν μόνο τα ψίχουλα. Δίκαιη ανάπτυξη σε άδικο καπιταλιστικό περιβάλλον, δεν γίνεται».

Επίσης ο Δ. Κουτσούμπας, αναφέρθηκε στην επιλογή της κυβέρνησης να στηρίζει τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, «για το οποίο δαπανώνται 4δις ευρώ, όχι για αμυντικές δαπάνες της Ελλάδας, αλλά για τις στρατιωτικές ασκήσεις του ΝΑΤΟ στον κόσμο».

Στη συνέχεια, ο Δ. Κουτσούμπας, κάλεσε τους πολίτες να ενισχύσουν τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ, στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές, στις Ευρωεκλογές και στις Εθνικές Εκλογές, επισημαίνοντας ότι: «Μόνο το ΚΚΕ μπορεί να βάλλει φραγμούς στα αντιλαϊκά μέτρα». Μάλιστα ο Γ.Γ. του ΚΚΕ, ανακοίνωσε ότι ο Διονύσης Κλάδης, ιδιωτικός υπάλληλος από την Αλεξανδρούπολη και ο Ιμπραήμ Κερατζή Ιμπράμ, Αρχιτέκτων Μηχανικός από τις Σάππες Ροδόπης, θα είναι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές και ότι, την ερχόμενη Δευτέρα θα δοθούν στην δημοσιότητα, μέσω εκδήλωσης που θα γίνει στην Αθήνα, τα 42 ονόματα υποψηφίων Ευρωβουλευτών του ΚΚΕ. Η περιοδεία στον ακριτικό νομό του Έβρου, θα ολοκληρωθεί με ομιλία του Δ. Κουτσούμπα, το απόγευμα, στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.

Χρήστος Καπούτσης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα