back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ανατροπή στη Λάρισα

Διαβάστε επίσης

Με γκολ του αρχηγού της Βαγγέλη Μόρα η ΑΕΛ πήρε πολύτιμη νίκη 2-1 από τον Αστέρα Τρίπολης. Η ΑΕΛ χρειάστηκε να κάνει ανατροπή για να πάρει ίσως την πιο πολύτιμη νίκη της σεζόν απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης που όπως και αυτή διεκδικεί την παραμονή του στη Superleague.

Ο Αστέρας ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, διάστημα στο οποίο σημείωσε ένα γκολ και είχε άλλες τρεις ευκαιρίες για να διπλασιάσει το σκορ και να βάλει τις βάσεις για τη νίκη. Βρέθηκε ωστόσο απέναντι στον εξαιρετικό Κρίστινσον ο οποίος με τις επεμβάσεις του κράτησε ζωντανή την ΑΕΛ.

Οι γηπεδούχοι, από την πλευρά τους, καλοδέχτηκαν το δώρο του Παπαπέτρου ο οποίος έδωσε πέναλτι στο πέσιμο του Κούνιτς σε μαρκάρισμα (;) του Μουνάφο και ισοφάρισαν το γκολ που είχε σημειώσει ο Καλτσάς στο 17΄.

Στο δεύτερο ημίχρονο έλειψαν οι φάσεις αλλά κυριάρχησε το πάθος. Η ΑΕΛ πήρε τελικά τη νίκη εκμεταλλευόμενη άλλη μια στατική φάση, το κόρνερ που εκτέλεσε ο Ζίβκοβιτς και έδωσε την ευκαιρία στον Μόρα να σκοράρει με κεφαλιά στο 71΄

Γήπεδο: ΑΕΛ FC Arina
ΑΕΛ-Αστέρας Τρίπολης 2-1
Σκόρερ: 31΄ πεν Φατιόν, 70΄Μώρας – 17΄ Καλτσάς
Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Κάρτες: Φατιόν, Σεσέροβιτς- Καλτσάς, Μπελόκ, Βαλιέντε

Συνθέσεις:

ΑΕΛ (Φέστα): Κρίστινσον- Γκοΐκοβιτς, Μόρας, Μπράλιτς- Μπέρτος, Ζίβκοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Φατιόν – Σικάβκα, Ακόστα (46΄ Σεσέροβιτς), Κούνιτς (71΄ Γιακιμόσκι)

Αστέρας Τρίπολης (Παράσχος) Αθανασιάδης – Κώτσιρας, Βλάχος (78΄ Αραβίδης), Τριανταφυλλόπουλος, Ορτέγκα- Πασαλίδης, Μπελόκ (74΄ Ρόλε), Μουνάφο, Βαλιέντε- Καλτσάς, Μανιάς

Σ. Λεμονίδης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα