back to top
18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Βασίλης Σπανούλης

Διαβάστε επίσης

Σε πετυχημένη επέμβαση υποβλήθηκε ο Βασίλης Σπανούλης νωρίς το πρωί της Δευτέρας, για την αποκατάσταση της ρήξης στον περονιαίο τένοντα του δεξιού του ποδιού.

Η επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία σύμφωνα με τους γιατρούς. Άρχισε στις 7:00 το πρωί και κράτησε περίπου δυόμιση ώρες. Ο Σπανούλης να θυμίσουμε πως είχε τραυματιστεί στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Αρμάνι στο Μιλάνο. Θα μείνει σήμερα στο νοσοκομείο, αύριο το πρωί θα υποβληθεί σε μετεγχειρητικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα πάρει εξιτήριο.

Ο 36χρονος αρχηγός του Ολυμπιακού χάνει το υπόλοιπο της σεζόν και θα επιστρέψει στα παρκέ την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο τραυματισμός του θεωρήθηκε αρκετά σοβαρό με κάποιους να τονίζουν ότι άλλοι στη θέση του θα σταματούσαν το μπάσκετ. Όμως αυτό δεν ισχύει για το Σπανούλη που δεν δείχνει τέτοια διάθεση.

Από εδώ και στο εξής θα φορά ειδική προστατευτική μπότα για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα, ενώ η επάνοδός του στη δράση υπολογίζεται σε 5-6 μήνες, περίπου τον Οκτώβριο και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά στην αποθεραπεία του V Span.

Η σύζυγός του, Ολυμπία Χοψονίδου είναι στο πλευρό του, ανεβάζοντας μία κοινή φωτογραφία τους μετά το χειρουργείο, γράφοντας “Αποκτάς δύναμη προχωρώντας”.

 

View this post on Instagram

 

Αποκτας δυναμη προχωρωντας💪❤️🚀

A post shared by Olympia Chopsonidou (@olympiachop) on

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΞΕΒΑΝΕΛΛΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα