back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Με επιθετικό πλάνο ο Παναθηναϊκός στη Ριζούπολη

Διαβάστε επίσης

Την πρώτη του νίκη μετά τις 16 Φεβρουαρίου θέλει να γευτεί ο Παναθηναϊκός, που αντιμετωπίζει στη Ριζούπολη τον ήδη υποβιβασμένο Απόλλωνα Σμύρνης για την 26η αγωνιστική.

Ο Παναθηναίκός έχει να δει τρίποντο από τα μέσα Φεβρουαρίου και σήμερα στις 19:00-ΕΡΤ, εκτός από το γόητρο, χρειάζεται τη νίκη εν όψει και της εκδίκασης της έφεσης του Ολυμπιακού για την τύχη του ντέρμπι αιωνίων που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και έχει οριστεί να συνεχιστεί από το 70ο λεπτό.

Ο Γιώργος Δώνης έχει αρκετους πονοκεφάλους να αντιμετωπίσει. Εκτός μάχης είναι ο τιμωρημένος Γιόχανσον και τραυματίες οι Κάτσε. Μπουζούκης και Μαυρομμάτης ενώ Τζανδάρης και Βέργος είναι εκτός αποστολής για λόγους τακτικής. Ο τεχνικός των πρασίνων, παρά τα προβλήματα, σκέφτεται να παρατάξει επιθετικό σχήμα στη Ριζούπολη.

Ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, με τους Κολοβέτσιο, Οικονόμου στα στόπερ και τους Ινσούα με τον Κουλιμπαλί στα άκρα της άμυνας. Κουρμπέλης και Δώνης θα είναι το δίδυμο στα κεντρικά χαφ, με τους Χατζηγιοβάνη και  Άλτμαν στα φτερά, ενώ ο Καμπετσής θα κινείται κοντά στον μοναδικό επιθετικό τον Μακέντα.

Στην αποστολή ο Δώνης έχει πάρει μαζί του και τους Κότσαρη, Αποστολάκη, Στάικο, Μουνιέ, Εμμανουηλίδη και Αρμενάκα, με τον τελευταίο να αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΞΕΒΑΝΕΛΛΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα