back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Κούτρης έδειξε το δρόμο

Διαβάστε επίσης

Η ειδησεογραφία τις τελευταίες ημέρες έχει κατακλυστεί από άσχημες ειδήσεις που αφορούν στον αθλητισμό και έχουν επισκιάσει την ομορφιά του.

Δυστυχώς μία χούφτα χούλιγκανς έχουν καταφέρει να κλέψουν την παράσταση και να τραβήξουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας.

Γι’ αυτό το λόγο και μόνο σκηνές σαν αυτή που εκτυλίχθηκε μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο θα πρέπει να προβάλλονται και να καταλαβαίνει κάθε άρρωστο μυαλό ποια είναι τα σοβαρά προβλήματα και ποιοι είναι οι μαχητές της ζωής. Αυτοί που προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους και που παλεύουν να απολαύσουν τις ομορφιές της.

Μία τέτοια πολύ έντονη στιγμή μας χάρισε μετά το τέλος του αγώνα με την ομάδα του Περιστερίου ο Λεονάρντο Κούτρης. Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού πήρε από το χέρι τον μικρό Βασίλη και κατευθύνθηκε στην εστία που βρίσκεται μπροστά από τη Θύρα 7.

Ο μικρός έκανε σουτ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα και ο Κούτρης τον πήγε μπροστά στους οργανωμένους να φωνάξει μαζί τους «Ολυμπιακός».

Ο μικρός δίνει μάχη για τη ζωή και ο Λεονάρντο του χάρισε απλόχερα χαμόγελο. Ο διεθνής μπακ ήξερε πως ο Βασίλης βρίσκεται στο γήπεδο και είχε ζητήσει τη φανέλα του. Η στιγμή ήταν πολύ έντονη μετά το τέλος του αγώνα. Όσοι βρίσκονταν στο γήπεδο Καραϊσκάκη συγκινήθηκαν]ν και χειροκρότησαν τον μικρό ήρωα της ζωής.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού είπε όμως πολλά περισσότερα στις δηλώσεις του, οι οποίες ήταν χαρακτηριστικές για το πως αντιμετωπίζουν οι παίκτες τέτοιου είδους καταστάσεις. Χαρακτηριστικά λοιπόν είπε: «Ήξερα από την αρχή ότι ήταν ο Βασίλης εδώ. Με είχαν ενημερώσει να του δώσω τη φανέλα μου. Μόλις με είδε και μου είπε ευχαριστώ ανατρίχιασα. Ήθελα να τον ανεβάσω ψυχολογικά και νομίζω ότι η ασίστ που του έδωσα είναι η καλύτερη φέτος.

Τον πήγα στη Θύρα 7 να φωνάξει Ολυμπιακός. Το χαμόγελο του ήταν ότι καλύτερο. Σίγουρα για ένα παιδί που παλεύει για τη ζωή του είναι πολύ σπουδαίο. Του εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσει να χαμογελά και να βγει νικητής. Εγώ είμαι πολύ μικρός δίπλα του.

Είναι ένας γίγαντας. Μακάρι να βγει νικητής. Του το εύχομαι ολόψυχα. Δεν υπάρχει τίποτα σημαντικότερο από ένα παιδί να χαμογελά. Έχω χάσει και εγώ συγγενείς μου από αυτή την ασθένεια και ξέρω πόσο δύσκολο είναι. Όταν βγει νικητής του είπα ότι θα τον πάρω μαζί μου στην είσοδο και θα πανηγυρίσουμε μαζί ένα γκολ».

Να λοιπόν που για κάθε προσβλητικό πανό που αναρτάται σε ένα γήπεδο υπάρχουν αθλητές όπως ο Κούτρης για να δείχνουν ποιο είναι το πραγματικό μήνυμα που πρέπει να στέλνει ο αθλητισμός.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΝΙΑΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα