back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Π. Χρηστίδης: Το ΚΙΝΑΛ δεν θα γίνει συμπλήρωμα εξουσίας

Διαβάστε επίσης

Για τη διαφορετική προσέγγιση στο θέμα των πολιτικών συνεργασιών του ΚΙΝΑΛ τοποθετήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης, μιλώντας στην εκπομπή «Στάση των 2» και στον Άρη Τόλιο.

«Το Σάββατο το βράδυ 4 χιλιάδες σύνεδροι ψήφισαν κάτι πολύ συγκεκριμένο: ότι η απόφαση για αυτόνομη πορεία της παράταξης θα αλλάξει μόνο με συνέδριο. Σε οποιαδήποτε απόφαση για μετεκλογικές συνεργασίες τον τελικό λόγο θα την έχει η βάση του Κινήματος. Αξιοσέβαστες οι διαφορετικές αντιλήψεις αλλά η πρώτη και η τελευταία λέξη θα είναι στους πολίτες», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Παυλίδης σημείωσε πως μπορεί να είναι καταστροφική η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το ΚΙΙΝΑΛ θα γίνει συμπλήρωμα εξουσίας, τονίζοντας πως όσα εκστομίζονται είναι προβληματικά και πρόσθεσε πως «ο κ. Τσίπρας είχε την ευκαιρία του και απέτυχε, ο κ. Μητσοτάκης ψάχνει βηματισμό ανάμεσα σε Όρμπαν και Βέμπερ. Να πει λοιπόν η ΝΔ σε πιο πλαίσιο θέλει να συγκυβερνήσει. Αυτή τη στιγμή δεν έχει κανένα προοδευτικό πρόσημο όταν ψηφίζει μαζί με την κυβέρνηση την τροπολογία για την πρώτη κατοικία που αφήνει εκτός τους 9 στους 10 δανειολήπτες ή όταν λέει ότι θα ψηφίσει για ΠτΔ τον κ. Παυλόπουλο. Γιατί λοιπόν να μην συγκυβερνήσουν μεταξύ τους ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ;».

Νewsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα