back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Προ της εξόδου 13 παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης

Διαβάστε επίσης

Η πρώτη σεζόν μετά τη φυγή του Κριστιάνο Ρονάλντο για τα… μάτια (και τα ευρώ) της Γιουβέντους αποδείχθηκε καταστροφική για τη Ρεάλ, καθώς η ομάδα της Μαδρίτης έχει μείνει εκτός διεκδίκησης και των τριών στόχων που είχε στο ξεκίνημα της σεζόν από τις αρχές Μαρτίου.

Πράγματι, οι «μερένγκες» έχουν μείνει απελπιστικά πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος Ισπανίας -όπου προελαύνει η μεγάλη αντίπαλος Μπαρτσελόνα-, αποκλείστηκαν στα ημιτελικά του Copa del Rey (με «θύτη» ξανά τη Μπάρτσα), ενώ στις 5 Μαρτίου δέχθηκαν το μεγαλύτερο ίσως σοκ της σεζόν με την εντός έδρας «τεσσάρα» από τον Άγιαξ, για να μείνουν έξω και από το Champions League.

Ήδη ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει προαναγγείλει σημαντικές αλλαγές ενόψει της καινούργιας περιόδου και στο πλαίσιο αυτό αρκετοί παίκτες του νυν ρόστερ θεωρούνται… φευγάτοι. Σύμφωνα, μάλιστα, με την έγκυρη Marca, το μέλλον τουλάχιστον 13ών ποδοσφαιριστών του υπάρχοντος ρόστερ είναι αβέβαιο ενόψει της επόμενης σεζόν.

Τα πρωτοκλασάτα ονόματα είναι αυτά των Γκάρεθ Μπέιλ, Καρίμ Μπενζεμά, Μαρσέλο, Ίσκο, Ραφαέλ Βαράν και Κέιλορ Νάβας. Πέραν αυτών, υπάρχουν αρκετοί ακόμη που επίσης θεωρείται αμφίβολο αν θα βρίσκονται στο ρόστερ των Μαδριλένων για τη σεζόν 2019-2020 και συγκεκριμένα οι Μάρκος Γιορέντε, Χεσούς Βαγιέχο, Ντάνι Σεμπάλος, Λούκα Ζιντάν (ο γιός του Ζινεντίν), Μαριάνο, Μπραχίμ Ντίας και Φέντε Βαλβέρδε.

Εξ αυτών, ο Ζιντάν έχει αναφερθεί συγκεκριμένα στον Βαράν, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν θέλει μία Ρεάλ χωρίς τον Βαράν», ενώ θέλησε να ρίξει τους τόνους, δηλώνοντας πως είναι πολύ νωρίς για να μιλάει κανείς για την επόμενη περίοδο…

ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΝΙΑΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα