back to top
23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αποκαλυπτικοί διάλογοι των μελών της «μαφίας των φυλακών»

Διαβάστε επίσης

Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι των μελών της λεγόμενης «μαφίας των φυλακών», βλέπουν το φως της δημοσιότητας με την εμπλοκή και δύο δικηγόρων που μετά τις απολογίες του προφυλακίστηκαν.

Όπως προκύπτει από τους διαλόγους, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης σχεδίαζαν τη δολοφονία του Μάκη Βορίδη και του Αριστείδη Φλώρου.

Συγκεκριμένα ο φερόμενος ως εγκέφαλος της μαφίας των φυλακών σχεδίαζε να επιτεθεί στον κ. Βορίδη, ο οποίος είναι ο δικηγόρος της οικογένειας του Μ. Ζαφειρόπουλου, μέσα στη δικαστική αίθουσα, την ώρα που θα διεξαγόταν η δίκη.

Ο αρχηγός του κυκλώματος είχε ζητήσει από τη 45χρονη δικηγόρο, που έχει προφυλακιστεί για συμμετοχή στη μαφία, να του φέρει δύο στυλό, στα οποία θα έβαζε λάμες και θα τα έπαιρνε μαζί του στο δικαστήριο.

Μάλιστα αφού έχει ζητήσει την προμήθεια των στυλό ακολουθεί ο εξής διάλογος:

Αρχηγός Μαφίας: Θα τα έχουμε έτοιμα εκείνα από κάτω, με μιας θα πάμε και οι δυο, μπουμ μπουμ μπουμ στο λαιμό.

Υπαρχηγός: Ναι

Αρχηγός Μαφίας: Είσαι εντάξει;

Υπαρχηγός: Ναι

Σχέδιο απόδρασης

Επίσης από τους διαλόγους προκύπτει η στενή σχέση που είχε ο Αλβανός «εγκέφαλος» της μαφίας των φυλακών με την 45χρονη προφυλακισμένη δικηγόρο.

Μάλιστα από τις καταγεγραμμένες συνομιλίες φαίνεται ότι η γυναίκα είχε φτάσει στο σημείο να δίνει ακριβείς πληροφορίες στον κακοποιό για το πώς μπορεί να δραπετεύσει μέσα από το Εφετείο όπου γίνεται η δίκη της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Κακοποιός: Να σε ρωτήσω κάτι;

Δικηγόρος: Ναι

Κακοποιός: Σε αυτό το δωμάτιο που πάμε και καθόμαστε… Από πίσω τι είναι;

Δικηγόρος: Αγάπη μου, επιτέλους. Επιτέλους άρχισες να λειτουργείς… Δόξα τω Θεώ… Από τις πλάτες σας είναι τοίχος -για να βγεις έξω από το Εφετείο, εννοώ… Α, δίπλα όχι δίπλα είναι κάποιες αίθουσες ακόμα και μετά βγαίνεις, ναι, ευθεία μπροστά και αριστερά… Κατευθείαν, όμως.

Κακοποιός: Σε αυτό το μικρό δωμάτιο

Δικηγόρος: Δίπλα, πιο δίπλα είναι μερικές ακόμα αίθουσες, σε μια από τις οποίες έχουν και το Φλώρο (γέλια). Θέλεις να τρυπήσουν το τοίχο να βρεθείς στην αγκαλιά του;

Κακοποιός: Την έξοδο…

Δικηγόρος: Όλο ευθεία μπροστά είναι η έξοδος, ευθεία μπροστά και αριστερά που από εκεί πέρα βγαίνεις σε ένα δευτερόλεπτο, έχει έναν αστυνομικό αριστερά που από εκεί βάζεις την τσάντα σου για να ελέγξεις τα πράγματα σου μόνο.

Μίνα Μουστάκα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα