back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Π. Γερουλάνος: Όποιος νοιάζεται για την Αθήνα θέλει συνεργασία

Διαβάστε επίσης

«Η απλή αναλογική, θ’ αποδειχθεί εξαιρετικά θετική, εάν τα εμπλεκόμενα μέρη λειτουργήσουν με συνεργασίες, ενώ θ’ αποδειχθεί ένας εφιάλτης αν λειτουργήσουν με συναλλαγές», τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων «Αθήνα Είσαι Εσύ» Παύλος Γερουλάνος, μιλώντας στο διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό Newn.gr.

«Εμείς δεν θέλουμε τη συναλλαγή, θέλουμε τη συνεργασία», είπε χαρακτηριστικά o υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων και επανέλαβε τις τρείς δεσμεύσεις που έχει θέσει. Όπως ανέφερε «Η πρώτη είναι ότι θα μείνω 4 χρόνια στο Δήμο. Η δεύτερη είναι αν είμαι Δήμαρχος, θα τεθώ στην κρίση των Αθηναίων στο τέλος της τετραετίας μου, δε θα σηκωθώ να φύγω όπως κατά καιρούς φεύγουν διάφοροι Δήμαρχοι που χρησιμοποιούν τον Δήμο ή την Περιφέρεια ως εργαλείο. Και η τρίτη είναι ότι θα κλείσω το γραφείο μου και θα είμαι ένας Δήμαρχος στον δρόμο, ένας Δήμαρχος ακτιβιστής, ο οποίος θα είναι πάνω από τα προβλήματα του κόσμου». Και αυτό θα το κάνω, πρόσθεσε, είτε εκλεγώ Δήμαρχος είτε όχι, ώστε να παρακινήσουμε όλους εμάς, που θέλουμε να βοηθήσουμε στην πόλη μας, να εμπλακούμε αλλά και τις υπηρεσίες του Δήμου να βρίσκονται πάνω στα προβλήματα του κόσμου.

Αναφερόμενος στο Γιώργο Καμίνη επεσήμανε τις δύο επιτυχίες του -όπως είπε -κατά τη διάρκεια της θητείας του. «Το ένα είναι τα οικονομικά, συνέφερε το Δήμο ,τον οποίο ο κ. Κακλαμάνης άφησε σε άθλια κατάσταση με τεράστιο χρέος, 300 εκατομμύρια, και έχει μειώσει αυτό το χρέος, και με 50 εκατομμύρια έλλειμμα, που τώρα το έχει κάνει πλεόνασμα Άρα τα οικονομικά ήταν μια επιτυχία του κ. Καμίνη και θέλουμε τον κόσμο που βοήθησε σ’ αυτήν την κατεύθυνση” σημείωσε ο κ. Γερουλάνος .

Το άλλο εξαιρετικά θετικό του κ. Καμίνη -πρόσθεσε – είναι τα κοινωνικά προγράμματα που πραγματοποίησε τα οποία δημιούργησαν τα εργαλεία, ώστε ο Δήμος να δίνει όσο περισσότερα γίνεται στους ανθρώπους που έχουν χτυπηθεί περισσότερο από την κρίση.

«Και εγώ και ο κ. Μπακογιάννης έχουμε κάνει κριτική στον κ. Καμίνη σε ό,τι αφορά τα θέματα καθαριότητας, πρασίνου και τεχνικών έργων και έχουμε δίκιο. Αλλά δείτε ποιους Αντιδημάρχους διάλεξε ο κ. Μπακογιάννης. Διάλεξε τον υπεύθυνο καθαριότητας, πρασίνου και τεχνικών έργων», υπογράμμισε ο κ. Γερουλάνος. Και κατέληξε λέγοντας «Θεωρώ ότι τα ηγετικά στοιχεία αρχίζουν και φαίνονται από την προεκλογική εκστρατεία. Το να διαλέγεις λάθος κόσμο, και το ν’ απαξιώνεις τον κόσμο με τον οποίο θα δουλέψεις, είναι δυο χαρακτηριστικά κακού ηγέτη».

Λία  Ιατρίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα