back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Προβάδισμα πρόκρισης πήρε ο ΠΑΟΚ

Διαβάστε επίσης

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου έκανε ο ΠΑΟΚ που επικράτησε με 2-0 του Αστέρα στην Τούμπα. Πρωταγωνιστής ο Λέο Μάτος που πέτυχε και τα δύο γκολ.

Δυσκολεύτηκε στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ κόντρα σε έναν διαβασμένο και προσηλωμένο στην άμυνα Αστέρα, αλλά αν και… μάτωσε, είχε τον Μάτος να καθαρίσει και να βάλει τις στέρεες βάσεις για την πρόκριση.

Με δύο γκολ του Βραζιλιάνου στο 17′ και στο 94′ ο ΠΑΟΚ πήρε σαφέστατο προβάδισμα με 2-0 και έβαλε πλώρη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Λουτσέσκου, χρειάστηκε αρχικά τη… συμβολή του βοηθού Ευθυμιάδη που κράτησε κατεβασμένη τη σημαία σε μια… οριακή φάση στο γκολ του Μάτος στο 17’ και μια καταπληκτική ενέργεια από τον ίδιο παίκτη στις καθυστερήσεις, για να κλειδώσει το εισιτήριο για τον τελικό.

Με δέκα παίκτες τελείωσε το ματς ο Αστέρας μετά την αποβολή του Ιγκλέσιας στις καθυστερήσεις με δεύτερη κίτρινη.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Κάνιας (73′ Σάκχοβ), Μίσιτς, Βιεϊρίνια (83′ Σβιντέρφσκι), Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (65′ Ελ Καντουρί), Άκπομ.

Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Παράσχος): Αθανασιάδη, Κώτσιρας, Βαλιέντε, Πασαλίδη, Τριανταφυλλόπουλος, Ορτέγκα, Ιγκλέσιας, Μουνάφο (83′ Μπέλοτ), Κυριακόπουλος (86′ Καλτσάς), Τσιλιανίδης, Αραβίδη (69′ Δουβίκας)

ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΝΙΑΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα