back to top
18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η ΑΕΚ κέρδισε 2-0 τη Λαμία

Διαβάστε επίσης

Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη από τη Λαμία και επικράτησε με σκορ 2-0 στο ΟΑΚΑ κάνοντας σημαντικό βήμα για την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου.

Απογοητευτική για μία ώρα παιχνιδιού η ΑΕΚ, η οποία φόρτσαρε στη συνέχεια και βρήκε δύο γκολ για να λυγίσει την αντίσταση της Λαμίας, που έπαιζε φουλ άμυνα.

Ο… συνήθης ύποπτος Πόνσε με καρφωτή κεφαλιά (63’) άνοιξε τον δρόμο για την ομάδα του, με τον Κρίστισιτς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Έφτιαξε πολλές φάσεις για να σκοράρει στο τελευταίο μισάωρο, πέραν των δύο τερμάτων, η Ένωση, ενώ ο Μπάρκας χρειάστηκε μία φορά σε όλο το ματς στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων και με τεράστια επέμβαση, κράτησε την… καθαρή νίκη για τους κιτρινόμαυρους.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Τσόσιτς, Οικονόμου, Γκάλο (46′ Κλωναρίδης), Χουλτ, Σιμόες, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Λιβάια (74′ Μπογέ), Πόνσε.

Λαμία (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Αντέχο, Καρυπίδης, Βάντερσον, Πλιάτσικας, Μπλάζιτς (70′ Πίτι), Δημούτσος, Μπεχαράνο, Τομάς (77′ Μπερτόλιο), Καραμάνος, Μπαράλες (56′ Επστάιν).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα