back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η αποτυχία αποτελεί κίνητρο για το μέλλον

Διαβάστε επίσης

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε και δεν μπόρεσε να προκριθεί στο Φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ μια και δεν κάλυψε τη διαφορά των 4 πόντων με την οποία είχε χάσει στο πρώτο παιχνίδι στη Γερμανία από τη Μπάμπεργκ.

Η προσπάθεια της ομάδας ωστόσο ασφαλώς είναι αξιοθαύμαστη κυρίως για την επιμονή του προέδρου της Μάκη Αγγελόπουλου να κάνει ο, τι μπορεί ώστε η «Ενωση» να είναι όσο το δυνατόν πιο ισχυρή.

Το δίπολο Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός έχει ασφαλώς μονοπωλήσει τους τίτλους και το ενδιαφέρον στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού οι δυο σύλλογοι διαθέτουν πολύ καλύτερο έμψυχο υλικό σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες.

Κι όμως στην ΑΕΚ γνωρίζοντας αυτό το δεδομένο είναι αποφασισμένοι κάθε σεζόν να δαπανήσουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούν και να προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις για να είναι ανταγωνιστικοί. Μέσω αυτής της νοοτροπίας οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν πέρσι να πάρουν το Κύπελλο κερδίζοντας τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό και τον Ολυμπιακό στον τελικό.

Ασφαλώς ο αποκλεισμός από το Φάιναλ φορ έχει προκαλέσει απογοήτευση, αλλά ο τρόπος με τον οποίο η διοίκηση της ΑΕΚ διαχειρίζεται αυτές τις καταστάσεις δείχνει πως η αποτυχία αυτή θα αποτελέσει κίνητρο και πηγή έμπνευσης.

Η ΑΕΚ είναι η δύναμη που έρχεται. Κι όταν έχει τον κόσμο της να ασχολείται με το μπάσκετ, τον Αγγελόπουλο να χρηματοδοτεί και να γεννάει ιδέες και όλο το τιμ να μαθαίνει κάθε χρόνο και περισσότερο τότε δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Κι έρχονται τα καλύτερα. Με κυριότερο το δικό της γήπεδο που θα είναι η βάση όπου θα χτιστεί η ΑΕΚ του μέλλοντος. Η πρώτη πενταετία Αγγελόπουλου τελειώνει με αποτελέσματα που δεν περίμενε κανείς ενώ ακόμα ακολουθούν και τα πλέι οφ.

Στην ΑΕΚ γνωρίζουν πως δεν έχουν πολλές ελπίδες να «σπάσουν» το δίπολο του ελληνικού μπάσκετ. Αυτό όμως δεν τους αποτρέπει από το να προσπαθούν…

ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΝΙΑΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα