back to top
18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μιλουτίνοφ: «Θέλουμε και τη βοήθεια των άλλων ομάδων»

Διαβάστε επίσης

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναφέρθηκε στο ματς του Ολυμπιακού με την Νταρουσάφακα και υπογράμμισε πως οι Πειραιώτες περιμένουν και τη βοήθεια άλλων ομάδων, για να περάσουν στην οκτάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στην «ερυθρόλευκη» media day ενόψει του αγώνα με την τουρκική ομάδα:

Για το ματς με την Νταρουσάφακα: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ελπίζω να μην είναι το τελευταίο μας στην Euroleague για φέτος. Δεν θα είναι όλα στα χέρια μας όμως. Ελπίζω να έχουμε και τη βοήθεια των άλλων ομάδων απόψε».

Για όσα έγιναν τους τελευταίους μήνες: «Νιώθουμε άσχημα. Δεν παίξαμε καλά τους τελευταίους δύο μήνες. Δεν είχαμε την εικόνα του πρώτου μισού της σεζόν. Είμαστε σε αυτή την κατάσταση. Μπορούμε να δούμε τι βρίσκεται μπροστά μας και να ελπίζουμε για το καλύτερο».

Για τη δική του απόδοση: «Για εμένα πάντα η ομάδα είναι πρώτη. Δεν παίξαμε καλά, είμαι απογοητευμένος. Δεν ήμουν τόσο καλός, ώστε να βοηθήσω. Δεν βλέπω κάτι καλό, αν παίζω καλά αλλά η ομάδα δεν αποδίδει».

Για το τι πήγε λάθος: «Δεν θέλω να κάνω ανάλυση τώρα για το τι πήγε λάθος. Σκέφτομαι το ματς με την Νταρουσάφακα. Ίσως το κάνουμε αυτό στο τέλος της σεζόν».

ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΝΙΑΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα