back to top
23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στη Βουλή για την υπόθεση Πετσίτη η Άννα Ζαΐρη

Διαβάστε επίσης

Μετά τις 15 Απριλίου θα κληθεί η Επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος Άννα Ζαΐρη, για την υπόθεση Πετσίτη στη Βουλή, καθώς η πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας Τασία Χριστοδουλοπούλου δήλωσε πως συναινεί στο αίτημα της ΝΔ.

Είπε, μάλιστα, ότι η κυβέρνηση δεν έχει να κρύψει τίποτα και πως στην προεκλογική περίοδο εκείνη θα λέει ναι σε όλα τα αιτήματα.

«Και τον θεό να καλέσετε θα πω ναι», είπε χαρακτηριστικά η κ. Χριστοδουλοπούλου στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας.

Επίσης η κ. Χριστοδουλοπούλου συναίνεσε να προσέλθει στην Επιτροπή και ο υπάλληλος που απομακρύνθηκε όταν – σύμφωνα με δημοσιεύματα- ανακάλυψε κάποια στοιχεία για την υπόθεση Πετσίτση, ενώ ανοιχτό άφησε η κ. Χριστοδουλόπουλου και το ενδεχόμενο να προσέλθει και ο πρώην ΔΣ της ΔΕΠΑ Κιτσάκος.

«Στο θέμα Πετσίτη θα το πιείτε μέχρι τέλους το ποτήρι» είπε ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Τραγάκης, ενώ η Τασία Χριστοδουλοπούλου πρότεινε επιπροσθέτως να κληθεί το ΕΣΡ για να συνταχθεί ειδική έκθεση για τα fake news, θεωρώντας ότι και αυτή η υπόθεση σχετίζεται με κατασκευασμένες ειδήσεις.

 

Στέλλα Παπαμιχαήλ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα