back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στους «16» του Τσάρλεστον προκρίθηκε η Σάκκαρη

Διαβάστε επίσης

Χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα, η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 6-3, 6-0 επί της Γερμανίδας Αντρέα Πέτκοβιτς και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του τουρνουά του Τσάρλεστον.

Τη δεύτερη νίκη της στο κυρίως ταμπλό του Τσάρλεστον πήρε η Μαρία Σάκκαρη. Η 23χρονη τενίστρια δεν αντιμετώπισε πρόβλημα απέναντι στην Αντρέα Πέτκοβιτς, επικράτησε με 6-3, 6-0 και πήρε την πρόκριση για τους «16» του τουρνουά του Τσάρλεστον.

Η Σάκκαρη έκανε πρώτη break στο τρίτο game του παιχνιδιού, όμως η Πέτκοβιτς απάντησε με τον ίδιο τρόπο και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της για να προηγηθεί με 3-2.

Αυτό όμως ήταν και το τελευταίο κερδισμένο game για τη Γερμανίδα. Η Σάκκαρη στη συνέχεια πήρε τα επόμενα τέσσερα στο πρώτο σετ και στη συνέχεια τα άλλα έξι του δεύτερου για να φτάσει στη νίκη με 6-3, 6-0.

Στον επόμενο γύρο η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Κίκι Μπέρτενς, Νο 2 του ταμπλό και κάτοχο του τίτλου. Σε πέντε αναμετρήσεις η τενίστρια από την Ολλανδία μετρά τρεις νίκες, ενώ δύο φορές έχει επικρατήσει η Μαρία Σάκκαρη.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα