back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης 2-1: Άρωμα Champions League για τις νυχτερίδες

Διαβάστε επίσης

Η Βαλένθια επικράτησε με 2-1 της Ρεάλ Μαδρίτης και μείωσε τη διαφορά της στον έναν βαθμό από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League.

Μία πολύτιμη νίκη που μπορεί να της δώσει το εισιτήριο για το επόμενο Champions League πήρε η Βαλένθια. Οι νυχτερίδες έχοντας εξαιρετική απόδοση, επικράτησε με 2-1 της Ρεάλ Μαδρίτης. Κάπως έτσι ο Ζινεντίν Ζιντάν υποχρεώθηκε στην πρώτη του ήττα από την ημέρα που επέστρεψε στον πάγκο της «βασίλισσας».

Στο πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού το θέαμα ήταν κακό, αλλά στο 30′ είχαμε την πρώτη τελική με ένα σουτ του Κρόος που μπλόκαρε εύκολα ο Νέτο.

Στο 35′ ο Γκέντες με ωραίο σουτ νίκησε τον Νάβας για το 1-0. Στη συνέχεια ο Γκαμεϊρό, ο Κοντογκμπιά και ο Ροντρίγκο είχαν ευκαιρία να πετύχουν και δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους πριν βγει το ημίχρονο, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ προσπάθησε να πιέσει για την ισοφάριση, όμως δεν τα κατάφερε. Και σαν να μην έφτανε αυτό στο 83′ ο Γκαράι με εντυπωσιακή κεφαλιά έκγραψε το 2-0 και τελείωσε το παιχνίδι. Το μόνο που κατάφερε η Ρεάλ ήταν να μειώσει σε 2-1 με κεφαλιά του Μπενζεμά στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι συνθέσεις.

 Βαλένθια: Νέτο, Βας, Γκαράι, Ντιακαμπί, Γκαγιά, Σολέρ, Παρέχο, Κοντογκμπιά, Γκέντες, Ροντρίγκο, Γκαμεϊρό (85′ Σάντι Μίνα)

 Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Οντριοθόλα, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Μόντριτς, Κρόος (64′ Ίσκο), Λούκας Βάθκεθ (78′ Μαριάνο), Ασένσιο (64′ Μπέιλ), Μπενζεμά

Δείτε φάσεις και τα γκολ του ματς

https://youtu.be/tVOCopzbO1w

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα