back to top
20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μητσοτάκης: «Στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ, κανείς και πουθενά δεν αισθάνεται ασφαλής»

Διαβάστε επίσης

«Η χθεσινή επίθεση κατά ανδρών του Λιμενικού, αλλά και του εισαγγελέα που τους συνόδευε στα Εξάρχεια, ξεπερνά κάθε προηγούμενο”, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε νωρίτερα στο Λιμεναρχείο στο Ρίο όπου συνομίλησε με στελέχη του Λιμενικού.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε ότι η επίθεση αυτή “δεν αποδεικνύει μόνο για άλλη μια φορά το απαράδεκτο άβατο των Εξαρχείων, πιστοποιεί όμως και τις σχέσεις των δήθεν αναρχικών με τον υπόγειο και βρώμικο κόσμο των ναρκωτικών” .
“Δυστυχώς, σήμερα, στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα, κανείς και πουθενά δεν αισθάνεται ασφαλής”, πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης και επανέλαβε ότι “προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης της ΝΔ δεν θα είναι μόνο η οικονομική ανάταξη της χώρας, αλλά και η αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας”. “Έτσι ώστε οι γειτονιές, επιτέλους, να παραδοθούν πίσω σε αυτούς που τους ανήκουν, στους κατοίκους τους. Kαι η Αστυνομία, επιτέλους, να αφεθεί ελεύθερη να κάνει αυτό το οποίο ξέρει να κάνει καλά”, όπως είπε χαρακτηριστικά.

“Ελευθερία χωρίς ασφάλεια δεν μπορεί να υπάρξει. Kαι αυτή η πρωτοφανής παρακμή την οποία βιώνει η χώρα μας τους τελευταίους μήνες ζωής αυτής της απερχόμενης κυβέρνησης, θα ανήκει σύντομα, οριστικά στο παρελθόν», κατέληξε ο πρόεδρος της ΝΔ ο οποίος περιοδεύει την Παρασκευή στην Αιτωλοακαρνανία.
Ο κ. Μητσοτάκης επισκέπτεται τη Ναύπακτο, την Ανάληψη και το Θέρμο, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στο Αγρίνιο όπου στις 19:00 θα μιλήσει στο κλειστό Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγρινίου «Μιχάλης Κιούσης».

Απόστολος Χονδρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα