back to top
16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Παναγιωτόπουλος: Η Κυβέρνηση έχει πράγματα να κρύψει και τα αφήνει όλα στον αέρα»

Διαβάστε επίσης

Την απόφαση της ΝΔ να μην ψηφίσει την τροπολογία για την άρση του τραπεζικού απορρήτου, εξήγησε ο τομεάρχης δικαιοσύνης της ΝΔ, Νίκος Παναγιωτόπουλος μιλώντας στον ραδιόφωνο του Αθήνα 9,84 και την εκπομπή  «Στάση των 2».

Όπως χαρακτηριστικά είπε «Η τροπολογία συνδυάζεται με πίστωση χρόνου μέχρι το Σεπτέμβριο του 2019. Αυτό μας κάνει επιφυλακτικούς, η Κυβέρνηση έχει πράγματα να κρύψει και μέχρι τότε τα αφήνει όλα στον αέρα. Η ΝΔ γενικώς δεν ψηφίζει τέτοιες τροπολογίες γιατί στις λεπτομέρειες κρύβεται ο διάβολος».

Ο κ. Παναγιωτόπουλος αναφερόμενος στο θέμα Πετσίτη, εκτίμησε ότι η υπόθεση δεν “τρέχει” όπως θα έπρεπε, κάτι που προβληματίζει τη ΝΔ, λέγοντας “ Ο κύριος Πετσίτης εμφανίζεται ως διαμεσολαβητής μεγαλοεπιχειρηματιών του κατεστημένου”, ενώ αναρωτήθηκε ποιες είναι οι υπηρεσίες που προσφέρει. Κατέληξε δε λέγοντας

“ Δεν είναι μόνο ο κύριος Λαυρεντιάδης, θεωρούμε ότι υπάρχουν κι άλλοι επιχειρηματίες που έχουν προστρέξει στον κύριο Πετσίτη για διαμεσολάβηση, και όπως καταλαβαίνετε, το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς έχει γίνει σκόνη και θρύψαλα”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα