back to top
21.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

21.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τελικός του FAME LAB 2019 @Athens Re-Science Festival

Διαβάστε επίσης

Ο τελικός του Fame Lab 2019 πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και ανέδειξε ως νικητή τον Ερμή Ζαχαρόπουλο.

Είναι δυνατόν η Άννα Βίση, η Gloria Gaynor και το I Will Survive, ρομαντικές ιστορίες και ένα rap battle, να χωρέσουν σε έναν επιστημονικό διαγωνισμό; Κι όμως, είναι.

Όλα αυτά έγιναν στον τελικό του Fame Lab 2019, σε έναν διαγωνισμό που ο κάθε υποψήφιος είχε τρία λεπτά να παρουσιάσει ένα επιστημονικό θέμα σε συνδυασμό με με μια ιστορία. Ο συνδυασμός αυτός, λοιπόν, επιστήμη και επικοινωνία, έκρινε και τους τρεις νικητές.

Στο πλαίσιο αυτό, οι δέκα υποψήφιοι με πολύ χιούμορ και δημιουργικότητα διαγωνίστηκαν στην αίθουσα “Νέοι Φούρνοι” στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό του International Fame Lab τον Ιούνιο.

Τελικά, η κριτική επιτροπή που απαρτιζόταν από τους Κώστα Καρπούζη, Αντιγόνη Δήμα και Νικόλα Πρωτονοτάριο, αποφάσισε ότι ο Ερμής Ζαχαρόπουλος θα είναι ο τελικός νικητής, καθώς παρουσίασε με χιούμορ, άνεση και παραστατικότητα το πώς σε ένα δάσος, τα δέντρα του, παρά την απόσταση που μπορεί να έχουν μεταξύ τους, συνδέονται μέσω των ριζών τους και μάλιστα το ένα “βοηθάει” το άλλο.

Δεύτερη αναδείχθηκε η Αντωνία Καραμολέγκου η οποία έκανε ένα… rap battle μεταξύ δύο επιστημονικών εννοιών, και η οποία κέρδισε και το βραβείο του κοινού, ενώ την τρίτη θέση πήρε η Βάσια Αλετρά.

Βίκτωρας Αντωνόπουλος

  

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα