back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κ. Κακαράντζας: Καθεστώς φόβου και τρομοκρατίας στους πωλητές των λαϊκών αγορών

Διαβάστε επίσης

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για τη δράση της μαφίας των λαϊκών αγορών έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Το κύκλωμα δρούσε από το 2006 και είχε αποκομίσει πάνω από τρία εκατομμύρια ευρώ, ενώ εισέπραττε δεκάδες χιλιάδες ευρώ καθημερινά από πωλητές λαϊκών αγορών. Μάλιστα μόνο για μια άδεια, μεταβίβαση ή ανανέωση θέσης, ο «τιμοκατάλογος» ήταν πάνω από 60 χιλιάδες ευρώ.

Για καθεστώς φόβου και τρομοκρατίας, που είχε δημιουργήσει το συγκεκριμένο κύκλωμα, έκανε λόγο ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πωλητών Λαϊκών Αγορών Κωνσταντίνος Κακαράντζας.

«Όλο αυτό το κύκλωμα, όλη αυτή συμμορία είχε εφαρμόσει ένα καθεστώς φόβου και τρομοκρατίας στους πωλητές με αποτέλεσμα να μην τολμούν να ανοίξουν το στόμα τους γιατί φοβούνταν μην δεχθούν την εκδικητικότητα αυτής της εγκληματικής οργάνωσης», είπε μιλώντας στην εκπομπή «Ντάμες Σπαθί» και στις Ελεωνόρα Ορφανίδου και Ελευθερία Κουμάντου.

«Πολλές φορές», πρόσθεσε, «είχαμε καταγγείλει την ρουσφετολογική πολιτική και την επιλεκτική μεταχείριση πωλητών, το κακό είναι ότι αποδείχθηκε ότι κάναμε τις καταγγελίες στον Διευθυντή των Λαϊκών Αγορών της Περιφέρειας Αττικής, που αποδείχτηκε ότι είναι ο εγκέφαλος της εγκληματικής οργάνωσης».

 

Newsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα