back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Το Βιρτζίνια στο θρόνο του NCAA σε ένα συγκλονιστικό τελικό

Διαβάστε επίσης

Σε έναν συγκλονιστικό τελικό που κρίθηκε στην παράταση, το Βιρτζίνια κατέκτησε τον τίτλο στο NCAA, επικρατώντας με 85-77 του Τέξας Τεκ.

Το Βιρτζίνια κατέκτησε τον τίτλο στο NCAA έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, επικρατώντας με 85-77 του Τέξας Τεκ. Οι Βιρτζίνια Καβαλίερς είναι πλέον στο θρόνο του Κολεγιακού πρωταθλήματος, κατακτώντας τον πρώτο τίτλος στην ιστορία τους.

Η τριάδα των ΝτιΆντρε Χάντερ (27 πόντοι), Κάιλ Γκάι (24 πόντοι) και Τάι Τζερόμ (16 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 9 ασίστ) σήκωσαν την ομάδα στις πλάτες τους στις δύσκολες στιγμές του τελικού και την οδήγησαν στο θρίαμβο.

Ο Χάντερ μάλιστα θα πάρει ένα πόντο παραπάνω στη δόξα, καθώς ήταν εκείνος που με δικό του τρίποντο ισοφάρισε σε 68-68 λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού, στέλνοντας τον αγώνα στην παράταση, ενώ και στο έξτρα πεντάλεπτο σημείωσε κρίσιμα καλάθια, κλειδώνοντας τον τίτλο για την ομάδα του.

Το μαχητικό αλλά και άτυχο στο τέλος,Τέξας Τεκ, που επέστρεψε από το -10 στο δεύτερο ημίχρονο, είχε την τύχη στα χέρια του στο τέλος, αλλά επέλεξε να μην κάνει φάουλ όταν βρισκόταν στο +3. Ο Μπράντον Φράνσις είχε 17 πόντους και οι Νταβίντε Μορέτι και Τζάρετ Κούλβερ από 15 πόντους.

Το τρίποντο που έστειλε το παιχνίδι στην παράταση


Newsroom Αθήνα 9.84

  • Ετικέτες
  • NCAA
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα