back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Euroleague:Final Four «Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος» στην Αθήνα

Διαβάστε επίσης

Η Euroleague θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του Παύλου και του Θανάση Γιαννακόπουλου για την προσφορά τους στο μπάσκετ, αποφασίζει τη διεξαγωγή ενός εκ των επόμενων Final Four στο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Euroleague, με πρωτοβουλία του εκτελεστικού της διευθυντή, Τζόρντι Μπερτομέου, αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη του Παύλου και του Θανάση Γιαννακόπουλου για την προσφορά τους στο μπάσκετ, με τη διεξαγωγή ενός εκ των επόμενων Final Four (του 2020 ή του 2021) στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Χρειάζεται μόνο να αποφασιστεί, αν υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος, προκειμένου να πραγματοποιηθούν έργα «ανακαίνισης» του ΟΑΚΑ για να διεξαχθεί Final Four της Euroleague στην Αθήνα, με το κόστος να υπολογίζεται στο 1,5 εκατ. ευρώ. Το σχετικό κονδύλι έχει ήδη εγκριθεί από το Υπουργείο Αθλητισμού.

Οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν χρονικά είναι ο Γιώργος Βασιλειάδης να πάρει το «πράσινο φως» από τις τεχνικές υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού πως τα έργα στο ΟΑΚΑ θα έχουν ολοκληρωθεί μέσα στο καλοκαίρι, ώστε στη συνέχεια να ενημερώσει τον Τζόρντι Μπερτομέου και να ανακοινωθεί και επίσημα η σχετική απόφαση της Euroleague.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα