back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λοβέρδος: «Θα πάω πρόσωπο με πρόσωπο να τους συντρίψω»

Διαβάστε επίσης

«Δεν τον ήξερα τον Φρουζή, δεν είχα μιλήσει μαζί του ούτε στο τηλέφωνο δεν είχα ανταλλάξει ποτέ e-mails αυτά ακόμη και αν έχουν σβηστεί ανιχνεύονται» επανέλαβε ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και τον Ηλία Κανέλη  για τις κατηγορίες περί δωροδοκίας του από τον πρώην αντιπρόεδρο της Novartis.

«Έχω την αλήθεια με το μέρος μου»

Ο κ. Λοβέρδος υποστήριξε ότι θα ψηφίσει «πρώτος απ΄ όλους» την άρση της ασυλίας του. «Όσο κι αν είναι παράνομη όλη η διαδικασία γιατί παραβιάζει το άρθρο 16 του Συντάγματος. Θα πάω face to face, πρόσωπο με πρόσωπο να τους συντρίψω, γιατί έχω την αλήθεια με το μέρος μου και η αλήθεια αναπτύσσει τρομακτική δυναμική. Όλο αυτό στήθηκε και εκδηλώθηκε χρονικά μέρες προ των εκλογών».

Σύμφωνα με τον κ. Λοβέρδο ο κ. Φρουτζής του συτήθηκε ως πρόεδρος του Συνδέσμου Φαρμακοβιομηχάνων που εξελέγη τον Μάρτιο του 2012. «Ανταλλάξαμε μία χειραψία. Δέκα δευτερόλεπτα. Σε αυτά τα δέκα δεύτερα είπαμε ότι θα συναντηθούμε επισήμως. Μετά έπεσε η κυβέρνηση, δεν τον είδα. Μία «κουκουλοφόρος» κληθείσα τελευταία, γιατί με την κατάρρευση Μανιαδάκη ξαναφώναξαν τους κουκουλοφόρους και τους έβαλαν να λένε διάφορες αηδίες, είπε ότι άκουσε στο τηλέφωνο να μιλάει μαζί μου (ο Φρουζής). Δεν είχαμε μιλήσει ποτέ στο τηλέφωνο. Δεν είχαμε ανταλλάξει ποτέ emails, όπως λέει αυτή η ψευδομάρτης. Τα e-mails ανιχνεύονται. Τα έχουν ψάξει, δεν έχουν βρει και δεν το λένε».

Μεταξύ άλλων ο κ. Λοβέρδος σημείωσε ότι «ο ποινικός κώδικας έχει μια πρόβλεψη βάσει της οποίας η απόπειρα να διακόψεις την ομαλή λειτουργία της Βουλής, ανήκει στα εγκλήματα της εσχάτης προδοσίας. Εδώ μιλάμε για μία σκευωρία που στήθηκε σε βάρος 10 πολιτικών προσώπων που είχε εκδηλωθεί πολιτικά με τον κ. Τσίπρα, σε κεντρικές επιτροπές του κόμματος με υπουργούς να λένε διάφορα».

Συνεχίζοντας σημείωσε: «Έχουμε κάνει σχεδόν όλοι ή όλοι μηνύσεις κατά των ψευδομαρτύρων. Ανασύρθηκε η πρώτη από το ράφι και εκλήθησαν οι πρώτοι δύο μηνυτές ο κ. Λιντζέρης και ο κ. Γεωργιάδης να καταθέσουν σε βάρος των ψευδομαρτύρων. Θα κληθώ και εγώ σε λίγο να καταθέσω. Δεν μπορώ να σας πω τίποτα για τη στάση της επόμενης Βουλής. Όταν θα γίνουν οι εκλογές που δεν αποκλείεται να γίνουν και σε λίγες εβδομάδες και οι βουλευτικές εκλογές και θα βγει η επόμενη Βουλή, θα διαμορφωθούν οι συσχετισμοί, θα τα πούμε τότε».

Νewsroom Αθήνα 9.84

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα