back to top
16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Π. Γερουλάνος: «Καμία γειτονιά δεν μένει πια πίσω»

Διαβάστε επίσης

Τους επόμενους 23 υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης «Αθήνα Είσαι Εσύ» παρουσίασε ο Παύλος Γερουλάνος, στην 6η «Συνάντηση Αθηναίων» που πραγματοποιήθηκε στο The HUB Events, στα Πετράλωνα.

Τα ονόματα των υποψηφίων είναι:

Καρολίνα Παπαδημητρίου – Μαύρου, Δήμητρα Πιάγκου, Ρεβέκκα Μπατμανόγλου, Ρωξάνη Μπέη, Ίρις Ζαχμανίδη, Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, Ερωτόκριτος Παυλάτος, Κωνσταντίνα Σταρφά, Σοφία Καγεώργη, Κωνσταντίνος Κουρέτας, Κατερίνα Παπαδοπούλου, Τάκης Κορδονούρης, Ηρακλής Αργυρόπουλος, Εμιας Τζανι, Χριστίνα Πολίτη, Άρτεμις Σκουμπουρδη, Γιάννης Βήκας, Νίκος Ψαρόπουλος, Χριστίνα Μανωλοπούλου, Παναγιώτης Πιτσινιάγκας, Παναγής Κυρτσής, Ζαχαρούλα Αγρογιάννη-Μουκριώτου και Φίλιππος Δραγούμης.

«Κάθε συνάντηση μας, σε κάθε γειτονιά της Αθήνας είναι μια ευκαιρία να μιλήσουμε για όσα μπορούμε να πετύχουμε μαζί. Δίνεται η ευκαιρία σε όλους, να συνεχίσουν το διάλογο για μια Αθήνα Ζωντανή, Λειτουργική, Δίκαιη, Συμμετοχική και Δημιουργική», τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων.

«Ελάτε μαζί μας, ελάτε να μιλήσουμε για το βασικό ζητούμενο της επόμενης τετραετίας για την πόλη: Πώς θα εγγυηθούμε το δικαίωμα στην ανάπτυξη για κάθε γειτονιά της Αθήνας, πώς θα διασφαλίσουμε ότι καμία γειτονιά δεν μένει πια πίσω», πρόσθεσε επισημαίνοντας ότι «τα βασικά θέματα της 3ης Δημοτικής Κοινότητας είναι αυτά που σταθερά ζητούν οι Αθηναίοι, στις περισσότερες γειτονιές της πόλης μας: φωτισμός, ασφάλεια, καθαριότητα». Μπορούμε να τονώσουμε- συμπλήρωσε -την τοπική οικονομία, συνδέοντας τις νέες τεχνολογίες με τον πολιτισμό και τον τουρισμό, στηρίζοντας παραδοσιακούς τεχνίτες που υποφέρουν σήμερα από την υπερφορολόγηση του κράτους.

«Η υποψηφιότητα μου, είναι η υποψηφιότητα εκείνων, οι οποίοι ζητάνε έναν δήμαρχο, που η μόνη έγνοια του είναι η Αθήνα και οι κάτοικοι της. Είναι η υποψηφιότητα εκείνων, που θέλουν να στείλουν ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας στην οικογενειοκρατία και την κομματοκρατία. Για αυτό και η υποψηφιότητα μου κάνει την έκπληξη και την ανατροπή», κατέληξε ο Παύλος Γερουλάνος.

Λία Ιατρίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα