back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αντιδράσεις σε Μαξίμου – Κουμουνδούρου για την συνάντηση Κουρουμπλή – Αμβρόσιου

Διαβάστε επίσης

Πυρ και μανία έγιναν σε Μέγαρο Μαξίμου και Κουμουνδούρου με την επιλογή του υποψηφίου ευρωβουλευτή του κόμματος Π. Κουρουμπλή να συναντηθεί και να φωτογραφηθεί κατά διάρκεια περιοδείας του στο Αίγιο με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο, ο οποίος ως γνωστόν έχει ταχθεί κατά καιρούς ανοιχτά υπέρ της Χρυσής Αυγής, ενώ δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις που τα τελευταία χρόνια καταφέρθηκε με προσβλητικό ύφος κατά του Α. Τσίπρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο κ. Κουρουμπλής δέχτηκε επίπληξη από τον Γραμματέα της Κ.Ε του κόμματος Π. Σκουρλέτη, ενώ και ο Υπουργός Επικρατείας Χ. Βερναρδάκης υιοθέτησε στα σόσιαλ μιντια, κάνοντας like, αναρτήσεις υποστηρικτών του ΣΥΡΙΖΑ που προέτρεπαν την μη ψήφιση της υποψηφιότητας του στις ευρωεκλογές…!
Κληθείς να σχολιάσει τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν ο ίδιος ο κ. Κουρουμπλής, μιλώντας στο news247, ανέφερε:

“Εγώ σαν άνθρωπος έχω μία συγκεκριμένη λογική. Είμαι κατά των αποκλεισμών και υπέρ της ανοχής. Μου λέτε ότι έχει εκφραστεί με βαριά λόγια για τον Πρωθυπουργό. Ποτέ ο κ. Τσίπρας δεν μου έχει κάνει την παραμικρή νύξη γι’ αυτούς που κατά καιρούς τον έχουν προσβάλλει. Ούτε για τον Αμβρόσιο. Δείχνει μία γενναιότητα. Η ανοχή να ξέρετε ότι βάζει προβληματισμούς στον άλλον. Και μάλιστα μεγαλύτερους από ότι είχε πιο πριν”.

Γιώργος Κατσίγιαννης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα