back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Οι Σπερς τίμησαν τον Ντιρκ Νοβίτσκι με το Γερμανό να ξεσπάει σε λυγμούς (video)

Διαβάστε επίσης

Οι Σπερς τίμησαν τον Ντιρκ Νοβίτσκι στο τελευταίο του παιχνίδι με την προβολή ενός video, με τον Γερμανό να μην αντέχει και να ξεσπάει σε κλάματα.

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι πάντα ήταν και είναι ένας συναισθηματικός τύπος και το ίδιο συνέβη και στον τελευταίο αγώνα της καριέρας του, βλέποντας τους Σπερς να τον τιμούν με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Λίγα λεπτά πριν από το τζάμπολ του αγώνα, στο μάτριξ του γηπέδου έπειξε ένα video-αφιέρωμα που ετοίμασαν οι Σπερς για τον τεράστιο Γερμανό, ο οποίος μία μέρα νωρίτερα είχε ανακοινώνει το τέλος της καριέρας του στοΝΒΑ, στο τελευταίο παιχνίδι των Μάβερικς στο Ντάλας.

Βλέποντας το video και βλέποντας την αποθέωση από τους φιλάθλους των Σπερς, ο Ντιρκ Νοβίτσκι  συνειδητοποιώντας ότι θα έπαιζε τον τελευταίο αγώνα της καριέρας του, ξέσπασε σε λυγμούς.

Δείτε το βίντεο

Η αποθέωση μεγάλων αθλητών στο ΝΒΑ προς το τέλος της καριέρας τους είναι συνηθισμένο φαινόμενο στην άλλη όχθη του Ατλαντικού. Πριν από λίγους μήνες ζήσαμε τις ίδιες στιγμές στο «αντίο» του Κόμπε Μπράιαντ.

Στο ποδόσφαιρο Λίο Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο απολαμβάνουν το ζεστό χειροκρότημα, όχι πάντοτε, των φιλάθλων σε αντίπαλες έδρες, δείγμα αναγνώρισης του σπουδαίου θεάματος που προσφέρουν στο άθλημα.

Στην Ελλάδα τι; Ποιος τίμησε τον Δημήτρη Διαμαντίδη σε αντίπαλη έδρα στο τέλος της καριέρας του; Κανείς. Μόνο αποδοκιμασίες. Ο έτερος μεγάλος του μπάσκετ, Βασίλης Σπανούλης, διανύει τα τελευταία χρόνια της τεράστιας καριέρας του. Θα σηκωθεί άραγε κερκίδα αντίπαλης ομάδας να τον χειροκροτήσει για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ ή θα γίνει για πολλοστή φορά στόχος χλευαστικών συνθημάτων; Κατάντια…

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΞΕΒΑΝΕΛΛΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα