back to top
18.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

18.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ έξω από το υπ. Εργασίας

Διαβάστε επίσης

Έξω από το υπουργείο Εργασίας βρίσκονται τα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), η οποία έχει κηρύξει στάση εργασίας έως τις 3 μετά το μεσημέρι, με αίτημα την ένταξη των εργαζομένων στα νοσοκομεία, στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα.

Έξω από το υπουργείο Εργασίας έχουν ανεβάσει διάφορα πανό με πρωταγωνιστές τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, καθώς και μαγκούρες που παραπέμπουν στον κινηματογραφικό πολιτευτή Γκόρτσο.

Η ΠΟΕΔΗΝ διαμαρτύρεται επίσης για την καθυστέρηση στην έκδοση των συντάξεων, αναφέροντας ότι «οι εκκρεμείς συντάξεις ξεπερνούν τις 10.000 για τους εργαζόμενους στο Δημόσιο και τις 3.000 για εργαζόμενους στα Νοσοκομεία. Τώρα εκκαθαρίζονται οι συντάξεις που υποβλήθηκαν Φλεβάρη του έτους 2017».

Η Ομοσπονδία ζητά συνάντηση με την υπουργό Εργασίας Ε. Αχτσιόγλου αναφέροντας ότι δεν μπορεί να το παίζει «Πόντιος Πιλάτος» και αναρωτιέται: «Πώς μπορεί να προσφέρει αξιοπρεπείς υπηρεσίες ο επαγγελματίας υγείας στα 67 έτη που συνταξιοδοτείται με τέτοια εργασιακή εξουθένωση και δυσμενείς συνθήκες εργασίας;».

Νίνα Κομνηνού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα