back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Formula1: Ο Bottas ελάχιστα ταχύτερος από τον Vettel

Διαβάστε επίσης

Μετά την καλή εμφάνιση της Ferrari στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά, ο Valtteri Bottas έδειξε με τον ταχύτερο χρόνο του στα δεύτερα ότι η Mercedes δεν είναι τόσο πίσω στον αγώνα της Κίνας.

Ο Bottas πέτυχε με την Mercedes χρόνο 1:33,330, μόλις 0.027 δευτ. πιο γρήγορος από τον Vettel και την Ferrari, στην πίστα της Σαγκάη. Ο Lewis Hamilton δεν είχε έναν καθαρό γύρο εξαιτίας θραυσμάτων στην πίστα, κάτι που τον έριξε στην τέταρτη θέση και 0.7 δευτ. μακριά από τον Bottas.

Η απόδοση του Max Verstappen δείχνει ότι η Red Bull είναι δυνατή και στην Κίνα, καθώς ο Ολλανδός ήταν κάτι λίγο παραπάνω από δύο δέκατα πιο αργός από τον χρόνο του Bottas, και παρότι στον ταχύτερο γύρο του είχε ένα λάθος στην τελευταία στροφή κατάφερε να κάνει τον τρίτο χρόνο της ημέρας.

Ο Charles Leclerc με την δεύτερη Ferrari δεν κατάφερε να κάνει πολύ γρήγορους γύρους στα δεύτερα ελεύθερα δοκιμαστικά και βρέθηκε στην έβδομη θέση. Μάλιστα ο Μονεγάσκος εμφάνισε πρόβλημα στο σύστημα ψύξης, γεγονός που τον ανάγκασε να ολοκληρώσει το FP2 νωρίτερα.

Ο Pierre Gasly με τη δεύτερη Red Bull φαίνεται να συνεχίζει να έχει προβλήματα με το στήσιμο της RB15, με τον Γάλλο να περιγράφει το μονοθέσιο του ως “δύσκολο”. Το σίγουρο είναι πως μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα.

Τα αποτέλεσματα του free practice 2

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα