back to top
18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γ.Καμίνης: Πληγή στην καρδιά της πόλης η κατάσταση στα Εξάρχεια

Διαβάστε επίσης

Ως εκρηκτική περιέγραψε την κατάσταση η οποία επικρατεί στα Εξάρχεια ο δήμαρχος Αθηναίων κ.Γιώργος Καμίνης ο οποίος σημείωσε χαρακτηριστικά ότι “Αν δεν αντιμετωπιστεί αυτή η πληγή στην καρδιά της πόλης θα έχουμε σοβαρά προβλήματα”.

Σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Alfa ο δήμαρχος Αθηναίων υπογράμμισε ότι : “Όταν άρχισε και το κοινό έγκλημα στην περιοχή τα πράγματα έγιναν εκρηκτικά”

Χθες ο κ. Καμίνης αναφορικά με την επίθεση στην εκδήλωση διαμαρτυρίας των κατοίκων, τόνισε ότι η  κυβέρνηση δεν μπορεί να προστατεύσει το δικαίωμα στην ελευθερία και την ασφάλεια.

Την οργισμένη αντίδραση του Κώστα Μπακογιάννη, προκάλεσαν χθες τα υβριστικά συνθήματα αγνώστων κατά του πατέρα του Παύλου, στα Εξάρχεια. Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων μετείχε νωρίτερα στην διαμαρτυρία των κατοίκων για τις συνθήκες «γκέτο» που έχουν διαμορφωθεί στην περιοχή.

“Είναι σαφές ότι υπάρχει πρόβλημα το θέμα είναι πώς θα μπορέσουμε να το λύσουμε. Να μπορέσουν να πέσουν οι τόνοι, να πρυτανεύσει η λογική, να σπάσουμε τα όποια δίκτυα και κυκλώματα παραβατικότητας υπάρχουν και με εμπιστοσύνη στις διωκτικές αρχές να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε ένα ζήτημα το οποίο έχει ουρά ετών πίσω, προφανώς και πολύ πίσω από το 2015” είπε στον “Αθήνα 9.84” ο κ. Κώστας Ζαχαριάδης διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

“Νομίζω ότι η επικοινωνιακή αξιοποιήση από κόμματα και πολιτικούς και πολιτικές εντάσεις λειτουργούν στον αντίποδα αυτής της κατάστασης γιατί τροφοδοτούν το αντίστροφα ακριβώς φαινόμενα. Η αριστερά που εγώ εκπροσωπώ, που εμείς εκπροσωπούμε και εκφράζουμε δεν έχει καμία σχέση με τη βία, με τέτοιες συμπεριφορές, με παραβατικότητα”.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα