back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αθώοι οι τέσσερις επώνυμοι για την υπόθεση «σουσάδικο του Κολωνακίου»

Διαβάστε επίσης

Αθώοι κρίθηκαν με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας οι τέσσερις «επώνυμοι» κατηγορούμενοι, οι οποίοι ενεπλάκησαν στην υπόθεση που έμεινε γνωστή ως το … «σουσάδικο της κόκας στο Κολωνάκι».

Συγκεκριμένα, πριν από λίγο το δικαστήριο αθώωσε γνωστή ηθοποιό και το γιο της, που είχαν συμμετοχή στην συγκεκριμένη επιχείρηση, ένας παρουσιαστής και ένας επιχειρηματίας για τους οποίους οι δικαστές δεν πείστηκαν ότι είχαν σχέση με την αξιόποινη πράξη που τους έφερε στο εδώλιο.

Επίσης, έκριναν ατιμώρητη μία ηθοποιό κάνοντας δεκτό τον ισχυρισμό ότι δεν είχε σχέση με διακίνηση ναρκωτικών.

Εν τω μεταξύ, ποινές από 8 – 20 χρόνια επιβλήθηκαν στους κατηγορούμενους που κρίθηκαν ένοχοι για το «σουσάδικο της κόκας»

Σε δήλωσή του ο συνήγορος της γνωστής ηθοποιού, Σάκης Κεχαγιόγλου, ανέφερε: «Το δικαστήριο με την απόφασή του έθεσε την υπόθεση στις πραγματικές της διαστάσεις, αποκαθιστώντας τις υπερβολές και τις αδικίες που υπήρξαν κατά τη διάρκεια της κύριας ανάκρισης. Η αθώωση της εντολέας μου γνωστής ηθοποιού, την παραδίδει λευκή στην κοινωνία και είναι απάντηση στο διασυρμό που υπέστη, όπως και η αθώωση σειράς άλλων αδίκων κατηγορηθέντων. Εκφράζω την ικανοποίησή μου για τους ανωτέρω λόγους καθώς και επιπλέον για το γεγονός ότι το δικαστήριο δεν επηρεάστηκε από την υπερβολική για το πραγματικό μέγεθός της και επί σειρά ετών δημοσιότητα της υπόθεσης».

Μίνα Μουστάκα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα