back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Καμίνης σε Μητσοτάκη: «Όταν παλεύαμε μόνοι μας για τη χώρα, η ΝΔ το έπαιζε αντιμνημονιακή»

Διαβάστε επίσης

«Ακούσαμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να λέει ότι η ΝΔ είναι αυτή που κράτησε τη χώρα στην Ευρώπη. Αλλά όλη η χώρα θυμάται πως όταν η δική μας παράταξη σήκωνε στις πλάτες της όλο το βάρος, η ΝΔ μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ έλεγαν όχι στα Μνημόνια και έδιναν τη μάχη της πλατείας», τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ και δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης από την Κρήτη όπου περιοδεύει.

«Το μόνο κόμμα που βάζει σταθερά και πάντα την πατρίδα πάνω από όλα είναι το δικό μας κι αυτό το ξέρει και ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσίπρας», πρόσθεσε ο κ. Καμίνης.

Αναφερόμενος στη στάση που τήρησε η ΝΔ την περίοδο της μεγάλης κρίσης, σχολίασε κατά την ομιλία του στα Χανιά : «Ποιος νομιμοποίησε τον ΣΥΡΙΖΑ στα μάτια της μεσαίας τάξης; Ποιος ήταν εκείνος που έλεγε ότι τα μνημόνια έχουν φέρει την κρίση; Η Νέα Δημοκρατία με τα “Ζάππεια” νομιμοποίησε τον κ. Τσίπρα, κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε».

Ευρωεκλογές

Αναφερόμενος στις επικείμενες Ευρωεκλογές, ο κ. Καμίνης υπογράμμισε την ανάγκη η Ευρώπη να αλλάξει άμεσα ρότα και η Ελλάδα να επιδιώκει διαρκώς μία δυνατή Ευρώπη, για να μπορεί η ίδια να είναι ισχυρή.

Παράλληλα, τόνισε ότι «οι πολιτικές της λιτότητας και του κοινωνικού αποκλεισμού πρέπει να τελειώσουν και για να γίνει αυτό, όπως είπε, είναι απαραίτητο να μας εκπροσωπήσει μία ισχυρή προοδευτική ομάδα που θα προκύψει από την κάλπη στις 26 Μαΐου».

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα