back to top
20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Μπακς-Πίστονς 121-86, με τον Giannis να…ντύνεται Τζόρνταν

Διαβάστε επίσης

Με το δεξί μπήκαν οι Μπακς στα πλέι οφ του NBA, καθώς επικράτησαν τα ξημερώματα 121-86 των Πίστονς. Σε πολύ καλή βραδιά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με double-double και τη φάση της βραδιάς και μία από τις καλύτερες της χρονιάς στο πρωτάθλημα.

Από την αρχή του παιχνιδιού οι Μπακς μπήκαν πιο δυνατά, ολοκληρώνοντας το πρώτο 12λεπτο με 38-18 και το ημίχρονο στο 70-43. Τίποτα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, με την κυριαρχία των γηπεδούχων να συνεχίζεται στο παρκέ, τελειώνοντας με συνοπτικές διαδικασίες την αναμέτρηση και κάνοντας το 1-0 στη σειρά αυτή.

Όσον αφορά τον Γιάννη, έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, παίζοντας μόλις για 23 λεπτά και έκανε double-double.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας σούπερ-σταρ, χωρίς να κουραστεί ιδιαίτερα ενόψει των επόμενων αγώνων, πέτυχε 24 πόντους από (8/12 δίποντα, 1/5 τρίποντα και 5/12 βολές), πήρε 17 ριμπάουντ (14 αμυντικά – τρία επιθετικά), έδωσε τέσσερις ασίστ και είχε μία ασίστ

Η φάση όμως που ξεχώρισε ήταν η στιγμή που ο Γιάννης θύμισε Μάικλ Τζόρνταν. Ο «Greek Freak» έκλεψε την μπάλα, έτρεξε όλο το γήπεδο και με άλμα σχεδόν από τη γραμμή των βολών, κάρφωσε στο αντίπαλο καλάθι. Μία κίνηση που είχε κάνει ο θρύλος των Μπουλς τις ημέρες της κυριαρχίας του Σικάγο. Το δεύτερο ματς της σειράς θα γίνει και πάλι στο Μιλγουόκι, τα ξημερώματα της Πέμπτης (3:00).

Δείτε το κάρφωμα του Αντετοκούνμπο


Θυμηθείτε το κάρφωμα του Μάικλ Τζόρνταν

Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα

https://youtu.be/6JJgpSR2hHg

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα