back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Υπό δύσκολες συνθήκες η προσπάθεια για την καθαριότητα στα Εξάρχεια

Διαβάστε επίσης

Συνεχή παρουσία έχει στην περιοχή των Εξαρχείων ο δήμος Αθηναίων όπου τα συνεργεία καθαριότητας προσπαθούν καθημερινά να παραμείνει η γειτονιά ευπρεπής, παρά τα προβλήματα από τα επεισόδια, λέει στον “Αθήνα 9.84” ο κ.Γιώργος Μπρούλιας αντιδήμαρχος καθαριότητας και πολιτικής προστασίας.

“Η διεύθυνση καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων είναι ίσως η μοναδική υπηρεσία που δρα και επεμβαίνει. Μετά από τα επεισόδια που γίνονται εκεί μέρα παρά μέρα, αφήνει την πόλη σε μία ευπρέπεια το πρωί για να την βρουν οι κάτοικοι” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Γ. Μπρούλιας στην εκπομπή του Ηλία Κανέλλη.

“Είναι δύσκολο να αντιληφθεί κάποιος πόσες δυνάμεις και πόσος κόσμος απασχολείται για να μπορέσει να επαναφέρει μία βομβαρδισμένη περιοχή, με πέτρες, αναποδογυρισμένους και καμένους κάδους. Είχε μία ύφεση το τελευταίο διάστημα σε σχέση με το παρελθόν, αλλά βλέπω ότι επανέρχεται και πάλι αυτό το κομμάτι (των επεισοδίων), δυστυχώς. Θα μπορούσε να γίνει Μονμάρτη η περιοχή των Εξαρχείων αλλά σήμερα δε νομίζω ότι είναι. Αυτή τη στιγμή έχει ξεφύγει η κατάσταση και αυτό που είναι το πρώτο και σημαντικότερο είναι η ασφάλεια των πολιτών”.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα