back to top
23 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

23 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Μέσι και Ρονάλντο φιλιούνται στο στόμα στο εξώφυλλο του France Football

Διαβάστε επίσης

Το νέο τεύχος του γαλλικού περιοδικού France Football κυκλοφόρησε με ένα ανατρεπτικό εξώφυλλο, παρουσιάζοντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Λιονέλ Μέσι να φιλιούνται στο στόμα.

Το εβδομαδιαίο γαλλικό περιοδικό France Football και ένα από τα πιο έγκριτα έντυπα αθλητισμού στην Ευρώπη, το οποίο αυτή τη φορά ανατρέπει με την επιλογή του πρωτοσέλιδου.

Αφού λοιπόν θέτει το ερώτημα «είστε ο Μέσι ή ο Ρονάλντο;», στο εν λόγω ανατρεπτικό πρωτοσέλιδο παρουσιάζει τους δύο σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου να… φιλιούνται στο στόμα!

Η συγκεκριμένη εικόνα δεν είναι δημιούργημα του περιοδικού αλλά ένα γκράφιτι, που είχε εμφανιστεί πριν από δύο χρόνια περίπου, όταν ο Ρονάλντο αγωνιζόταν ακόμα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Το είχε σχεδιάσει ο street artist Salva “Tvboy”, στη Βαρκελώνη, πριν από αγώνα της Μπαρτσελόνα με την «βασίλισσα».

Ο Ιταλός είχε εμπνευστεί γι’ αυτό το γκράφιτι από την ημερομηνία του ντέρμπι, καθώς η 23η Απριλίου που διεξήχθη, είναι η ημέρα που στη Βαρκελώνη γιορτάζουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Newsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

Συμβαίνει στην Αθήνα