back to top
20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Γκιστ θα… αποφασίσει για πολλά στη Μαδρίτη

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ στην Ευρωλίγκα και το πρόβλημα με τον Τζέιμς Γκιστ φαίνεται πως αποτελεί «τροχοπέδη» στην προετοιμασία της ομάδας.

Ο Αμερικανός σέντερ τραυματίστηκε στο παιχνίδι του «τριφυλλιού» με τον Προμηθέα Πατρών το Σάββατο στον αγώνα για την Α1 κατηγορία. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν έδειξαν πως έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, αλλά οι έντονες ενοχλήσεις από το χτύπημα στο γόνατο, δεν επέτρεψαν τις τελευταίες δύο ημέρες στον παίκτη να προπονηθεί.

Αυτό από μόνο του συνιστά μια ξεχωριστή συνθήκη στην τακτική που θα ακολουθήσει ο προπονητής της ομάδας Ρικ Πιτίνο κόντρα στους Ισπανούς.

Η «δύναμη πυρός» της Ρεάλ Μαδρίτης μετά και τον τραυματισμό του Γιούλ είναι οι ψηλοί της παίκτες. Οι Ταβάρες. Ρέγιες, Αγιόν, Ράντολφ, Τόμπκινς, Κούζμιτς είναι έτοιμοι να προκαλέσουν μεγάλη «φθορά» μέσα στις δυο ρακέτες και ο Γκιστ είναι μια από τις πλέον αξιόπιστες λύσεις στα χέρια του εκάστοτε προπονητή του Παναθηναϊκού.

Με μια πιθανή απουσία του οι «πράσινοι» αποδυναμώνονται σε σημαντικό βαθμό, καθώς θα υποχρεωθούν να αναζητήσουν εναλλακτικές λύσεις με παίκτες που δεν είναι δοκιμασμένοι σε τόσο μεγάλης δυσκολίας αναμετρήσεις.

Ακόμα κι αν αγωνιστεί ο Αμερικανός σέντερ, είναι δεδομένο πως έχει μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις ημέρες και αυτό αναμφίβολα θα επηρεάσει την αγωνιστική του ετοιμότητα.

Ολα ωστόσο θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος της αποψινής προπόνησης, στην οποία θα δοκιμάσει να λάβει μέρος ο Γκιστ, οπότε και ο Ρικ Πιτίνο θα λάβει την οριστική του απόφαση για το αν θα τον χρησιμοποιήσει αύριο.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΝΙΑΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα