back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την Αδριατική Λίγκα

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πωςβρίσκεται όλο και πιο κοντά στην μεταπήδηση του στην Αδριατική Λίγκα, με τις δυο πλευρές να βρίσκονται κοντά σε τελική συμφωνία.

Σύμφωνα με την «Live Sport» Ολυμπιακός και Αδριατική Λίγκα βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με ένα συμβόλαιο τριετίας να βρίσκεται στο τραπέζι. Έχουν αναλυθεί όλα τα ζητήματα που μπορεί να προκύψουν όπως τα ταξίδια των ομάδων στην Ελλάδα και το οικονομικό ζήτημα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Μάλιστα εφόσον κλείσει συμφωνία και ο Ολυμπιακός μετακομίσει στην Αδριατική Λίγκα, η διοργανώτρια αρχή θα προσθέσει άλλες δύο ομάδες για να φτάσουν τις 14 στη Λίγκα.

Ο Ολυμπιακός για να μην χάσει την ιδιότητα του σωματείου που επέρχεται με την αγωνιστική απραξία για δύο σεζόν, σχεδιάζει να συμμετέχει στην Α2 με ομάδα νεαρών παικτών από τα τμήματα ανάπτυξης, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν τις δυνατότητες τους και να διεκδικήσουν θέση στη «μεγάλη» ομάδα. Με τον τρόπο αυτό παράλληλα δεν κλείνει η πόρτα της επιστροφής στο ελληνικό μπάσκετ, εφόσον όμως υπάρξουν οι διαρθρωτικές αλλαγές που ζητά ο Ολυμπιακός στην ΚΕΔ.

Οι εξελίξεις τρέχουν, αφού ο Ολυμπιακός δεν κάνει πίσω και συνεχίζει την προσπάθεια να αλλάξει τα δεδομένα του ελληνικού μπάσκετ και είναι πλέον πιθανό την Μ. Εβδομάδα να έχουμε και ανακοινώσεις.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΞΕΒΑΝΕΛΛΗΣ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα